fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Otvoren konkurs za program za Kreativne lidere

Za učešće u novom konkursu svi zainteresovani mogu da se prijave do 15. aprila
24. March 2023.

Otvoren je konkurs za program za Kreativne liderekoji je namenjen profesionalcima/kama iz oblasti kulture, umetnosti i kreativnih industrija starijim od 18 godina, koji žive i rade na Zapadnom Balkanu. Konkurs je otvoren do 15. aprila.

Novi konkurs namenjen je svim mladim profesionalcima/kama iz oblasti kulture, umetnosti i kreativnih industrija koji žele da osnaže svoje veštine, rade na svom profesionalnom i ličnom razvoju i ostvare mogućnost za saradnju sa Evropskim organizacijama.

Kreativno mentorstvo se u okviru novog konkursa udružilo sa projektom Kultura i kreativnost za Zapadni Balkan koji finansira Evropska unija, a sprovode UNESCO, British Council i Italijanska agencija za razvojnu saradnju.

Za učešće u novom konkursu, svi zainteresovani potrebno je da se prijave na program za Kreativne lidere (LOT 1) u okviru kog će imati priliku da pohađaju Akademiju za Kreativne lidere onlajn, ostvare mogućnost prijave za mentorski program za Kreativne lidere i ostvare  mogućnost dobitka grantova razmene za Kreativne lidere.

Za sve zainteresovane koji žele da budu deo novog ciklusa mentorskog programa, učešće u Akademiji za Kreativne lidere je obavezno. Učešće u programu je besplatno, a više o konkursu moguće je saznati na sajtu Kreativnog mentorstva.

Kreativno mentorstvo je nezavisna, neprofitna i nevladina organizacija koja već 10 godina razvija i sprovodi mentorske programe za profesionalce i buduće profesionalce u kulturi i umetnosti, kako u Srbiji tako i u regionu. Kroz jedinstveni mentorski program koji pruža mogućnosti za lični i profesionalni razvoj  stručnjaka i lidera iz oblasti kulture, umetnosti, kreativnih industrija i medija u Srbiji i regionu, program Kreativno mentorstvo povezuje nosioce promena u našem društvu – talentovane, posvećene i uključene profesionalce i buduće profesionalce, mentije, sa iskusnim stručnjacima iz različitih oblasti, mentorima, koji su spremni da podele svoja znanja i iskustva. Do sada, u proteklih 10 godina, kroz jednogodišnji program Kreativnog mentorstva prošlo je 300 učesnika koji čine mrežu od 300 ambasadora ideje mentorstva, razmene znanja i iskustava, međusobne podrške i celoživotnog učenja.

Fotografije: Kreativno mentorstvo

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *