fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Otvoren konkurs za VIRTUS nagradu za mlade filantrope i filantropkinje

Prijave su otvorene do 10. februara
7. February 2022.

VIRTUS nagrada za filantropiju je priznanje sa petnaest godina dugom tradicijom, namenjeno promociji i isticanju dobrih dela kompanija, preduzeća, ali i pojedinaca i pojedinki svih uzrasta.

Prijave za VIRTUS nagradu dostavljaju se putem formulara dostupnog na virtusnagrada.rs sajtu, a konkurs je otvoren do 10. februara.

VIRTUS nagrada se dodeljuje za dobročinstva realizovana tokom prethodne godine, za filantropske inicijative koje imaju vidljive rezultate i dobra dela koja nikada ne treba da ostanu skrivena. Od ove godine, VIRTUS nagrada se dodeljuje u potpuno novoj kategoriji – za mlade filantrope i filantropkinje.

Trag fondacija poziva sve mlade ljude koji su se susreli sa dobrim delima svojih kolega, koleginica, prijateljica ili saradnika, da iskoriste priliku i nominuju ih za priznanje.

„Želimo da ohrabrimo mlade da nastave da budu solidarni, da im poručimo da vidimo i cenimo njihov trud, kao i da smo im saveznici u borbi za dobro društvo. Zato je važno da se što više njih prijavi za VIRTUS nagradu, jer znamo da dobra dela i dobri ljudi postoje, i ne smemo da dozvolimo da ostanu skrivena”, poručuju iz tima Trag fondacije.

Odluku o dobitnicima nagrade svih kategorija donosi nezavisni žiri, dok je tim Trag fondacije zadužen za prikupljanje pristiglih nominacija.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *