fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Izložba Leteći odred Sofije Pašalić

Izložba će biti otvorena u četvrtak, 10. novembra, u novoj privremenoj galeriji Orange
9. November 2022.

Izložba Leteći odred / Squadra Volante, Sofije Pašalić biće otvorena u novoj, privremenu galeriju Orange, u četvrtak 10. novembra 2022. Izložba predstavlja izmaštanu bandu antiheroja, sačinjenu od alfi, omega, beta, sigma i ostalih boja i sinonima univerzalnih i ličnih karakteristika i modela boraca i šampiona vrline i greha. 

Orange je privremena Galerija u podvožnjaku u centru Beograda. Njeno trajanje će biti od novembra 2022. do januara 2023. i biće prikazane tri/četiriizložbe umetnika iz Beograda i inostranstva.

Orange je privremeni spin-off M35.ch’-a. M35 je prostor savremene umetnosti sa sedištem u Lucernu/Švajcarska, koji su osnovali Lionne Saluz i Pablo Stettler 2013. godine. Prostor predstavlja različite umetnike koji se bave slikarstvom, ilustracijom, grafitima, tetoviranjem i štampom sa posebnim fokusom na autsajdersku umetnost.

Galerija se nalazi u podzemnom prolazu između Terazija i Robne kuće Beograd.

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *