fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Otvorene prijave za radionice Znanje za zdravlje

Borba protiv dezinformacija i kreiranje pozitivnih narativa
12. March 2021.

Biopolis realizuje novi projekat uz podršku TechSoup Europe i UG Zašto Ne, a tiče se edukacije iz oblasti medijske pismenosti i kreiranja pozitivnih narativa.

Na edukaciji pod nazivom „Borba protiv dezinformacija i kreiranje pozitivnih narativa” udruženja građana mogu saznati kako da ispričaju svoju priču na najbolji mogući način. Radionica je namenjena manjim udruženjima ili neformalnim grupama aktivnih građana i građanki. 
Dve sesije sedmično u trajanju od 90 minuta održaće se 17. 19. 23. i 25. marta u terminu od 18 do 19:30 časova, online, putem Zoom platforme. Maksimalan broj učesnika/ca je 15 (petnaest).

Edukaciju će voditi Jelena Medan, koordinatorka projekata u Biopolisu, stručnjakinja u oblasti komunikacija, marketinga i stvaranja pozitivnih narativa. Na sesijama će se pridružiti i Marija Ratković, aktivistkinja i direktorka Biopolisa. Na radionicama će biti reči o suprotstavljanju dezinformacijama u eri zdravstvene krize, vrednostima pozitivnih narativa, važnosti mapiranja publike, o univerzalnim teorijama priče i njenih formata, kao i o koracima za stvaranje pozitivnih narativa, odnosno uspešnih kampanja koje prave stvarne efekte.

Učesnici/e će tokom edukacija imati priliku da pišu svoje projekte pod mentorstvom i asistencijom članova Biopolisa. Nakon uspešnog završetka edukacije svi/e učesnici/e će dobiti sertifikate. Radionice su popuno besplatne.

Prijava je otvorena do 16. marta do 23:59, popunjavanjem formulara na linku.
Broj učesnika/ca je ograničen. Za sva dodatna pitanja, kontakt je [email protected]

Centar za biopolitičku edukaciju @centar.biopolis je novostvorena platforma za proizvodnju znanja i rad na kulturalnim, političkim, pravnim, filozofskim, moralnim i etičkim aspektima ljudskih praksi. Osnovni ciljevi centra su promocija aktivnog života, osnaživanje devojčica i žena, promocija prevencije i reproduktivnog zdravlja, seksualno obrazovanje, inicijative za roditeljstvo i zaštitu dece, programi dostupnosti javnog zdravlja i društvenog razvoja u različitim aspektima biopolitičkih tema. Projekti centra uključuju predavanja o biopolitici, radionice medijske edukacije, istraživanja o javnom zdravlju i seksualnom ponašanju, konsultovanje i kampanje za bolji pristup zdravstvenom sistemu

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *