fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Otvorene prijave za regionalnu, amatersku i internacionalnu selekciju filmova u okviru festivala Najkraći dan

Konkurs je otvoren do 17. novembra
11. March 2024.

Organizacija Filmkultura poziva sve zainteresovane, mlade profesionalce i filmske entuzijaste da pošalju svoje kratke filmove na konkurs za regionalnu, amatersku i internacionalnu selekciju ovogodišnjeg izdanja festivala „Najkraći dan“.

Najkraći dan je festival kratkometražnog filma, koji se tradicionalno od 2012. godine održava 21. i 22. decembra, na Svetski dan kratkog filma.

Ovogodišnje izdanje festivala pod sloganom ,,Dream tight, it’s a longest night’’ po prvi put će uvesti nove kategorije unutar svojih selekcija te širi raspon kriterijuma za prijavu. Studentska selekcija prerasta u regionalnu selekciju i obuhvataće filmove domaćih i stranih studenata, ali i autora koji su završili studije i to iz svih zemalja iz regiona. Uz to, manifestacija Najkraći dan uvodi i internacionalnu selekciju kratkih filmova, te će publika iz Beograda imati priliku da pogleda sveža ostvarenja kratkog metra iz celog sveta.

Podstičemo sve zainteresovane da sanjaju, snimaju i uživaju u filmovima, kako je u realnosti sve teže uživati.

Konkurs je otvoren do 17. novembra, a sve informacije o njegovim propozicijama, nalaze se na sledećem linku, putem koga se i vrši prijava: https://filmfreeway.com/Najkracidan-1 ili putem mejla: [email protected]

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *