fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Ovog petka u Kvaki 22 nastupiće L Twills i Dodola uz muzičku podršku Dj Mangulice FM

Multimedijalne umetnice nastupiće ovog petka, 16. septembra, od 12 do 16 časova
12. September 2022.

Nastupi multimedijalnih umetnica L Twills iz Berlina i Dodole iz Klivlenda, biće održani u petak, 16. septembra od 21h. Pored toga, muzička podrška na dogašaju biće Dj Mangulica FM.

Lila Zoe-Kraus je multimedijalna umetnica iz Nemačke poznata i kao nekada najmlađa vozačica Flixbusa u istoriji. Lila kaže da čovek na autobahnu jednostavno ima puno vremena za razmišljanje. Pod imenom L Twills kombinuje elektronske zvukove, kompjutersku muziku, pop elemente, nojz i avangardu sa njenim ekspresivnim glasom. Nakon debi albuma „Freedom/Fiction” iz 2020. trenutno priprema njen drugi album „After her Destruction” koji će biti objavljen na proleće 2023.

Kejti Voznički (Katie Woznicki), je autsajder – multimedijalna umetnica rođena u Klivlendu (S.A.D.). Kao član ekspertske grupe američke firme angažovane na poslovima vezanim za razvoj puteva i infrastrukture došla je u Srbiju 2007. godine i tu se zadržala od tada, neminovno odustajući od korporativne karaijere. Dodola je Kejtin art-pop projekat koji odlikuju kompozicije emotivne progresije akorda, zarazne i često melanholične melodije, tople analogne sintove i njen jedinstven glas.

Mangulica FM pruža podršku muzikom sa uglavnom lokalnih magistrala.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *