fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Pančevo Wrong Fest – tri dana alternativne muzike

Festival će se održati na tri scene: Right stage, Wrong stage i u Muzeju.
13. May 2019.

Wrong Fest je trodnevni festival, koji će se održati u Pančevu od 19. do 21 jula i koji će ugostiti mnoge muzičare širom Evrope. Neka od poznatih imena koja će deliti pančevačku binu su Dog Eat Dog, Dope D.O.D, God Is An Astronaut, Iskaz, RITAM NEREDA, Smoke Mardeljano, Bvana Herbalajzer, Mikri Maus, The Underground Youth i Rolo Tomassi.

Od nedavno je najavljeno da se festivalu pridružuje jedan od najvećih latino rap bendova  – Delinquent Habits, australijski  hardcore velikani – Deez Nuts, makedonska party ekipa – Superhiks, beogradski shoegaze sastav Bitipatibi i britanski rokenrol pankeri – The Virginmarys, dok su najavljeni HED P.E. su otkazali svoju evropsku turneju, te stoga ipak neće gosotavati na festivalu.

Festival će se održati na tri scene: Right stage, Wrong stage i u Muzeju. Right Stage je open air bina, koja će se nalaziti u dvorištu Doma Omladine Pančeva, koji je odabran od strane organizatora zbog svoje lokacije u centru grada, prelepe urbane arhitekture koja ga okružuje i radova lokalnih umetnika koji krase zidove Doma. Na Wrong Stage-u, koji će se nalaziti na Tamiškom keju, program će trajati do kasno u noć. Organizatori će transformisati izgled Tamiškog keja da bi istakli magičnu i psihodeličnu stranu okoline. Muzej scena će se nalaziti u dvorištu Narodnog Muzeja Pančeva. Scena će biti posebno izgrađena u duhu muzike benda EYOT, koji će nastupiti na specijalnom festivalskom događaju. Dvorište muzeja će biti transformisano da učini iskustvo publike inspirišućim i za+a ovaj događaj će biti potrebne posebne karte.

Dope D.O.D. će nastupiti na Right Stage -u 19. jula, zajedno sa Superhiks i Iskazom, dok ćemo na  Wrong stage -u gledati  The Underground Youth.

Drugog dana festivala na Right Stage-u ćemo čuti DOG EAT DOG, Deez Nuts, Ritam Nereda i Dok7, dok će publika na Wrong Stage-u pored reke uživati uz God is an Astronaut.

Poslednjeg dana festivala hedlajneri na Right Stage-u su Delinquent habits, dok će pre njih publiku zagrejati Smoke Mardeljano, Bvana & Mikri.

U nedelju će se održati specijalni događaj festivala – srpski jazz geniji  Eyot će nastupiti na ekskluzivno dizajniranoj sceni u dvorištu  Narodnog Muzeja Pančeva.

Karte za ceo festival su dostupne po ceni od 2800 RSD, dok će jednodnevne uskoro moći da se kupe po ceni od 1200 RSD. Možete ih nabaviti putem ovog linka ili na prodajnim mestima Gigstix-a.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *