fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Piknik u Muzeju afričke umetnosti u Beogradu

Ove nedelje, 25. septembra, biće održan poslednji Piknik u 2022. godine, a druženje je planirano od 12 do 18 časova
21. September 2022.

U nedelju 25. septembra u Beogradu od 12 časova počinje poslednji Piknik u 2022. godini. Lokacija je Muzej afričke umetnosti, a planirano je da druženje bude završeno oko 18 časova.

Prisustvo na Pikniku je potpuno besplatno, povedite prijatelje, ali i roditelje, decu, bake, deke i ljubimce, ponesite ćebiće, a dan će vam biti ispunjen divnim uspomenama koje ćete sigurno prepričavati.

Za vreme ovog Piknika sa nama će biti  Phillie P u muzičkom delu programa, Foton yoga studio i njihova dobro poznata yoga seansa, ali imaćete i prilike da pogledate novu izložbu Muzeja afričke umetnosti „Antikolonijalni muzej”.

Kao i do sada Zaokret, Burger House i Bubamara sladoled će obezbediti piće i hranu da ne morate ništa da nosite sa sobom ako vas mrzi.

Piknik se trudi da koristi što manje plastičnog otpada i da zelene površine ostavi netaknute nakon korišćenja. „Želimo da sa nama provedete predivan dan u prirodi i da to nastavite da radite i bez nas, ali isto tako hajde da zajedno razmišljamo unapred o načinu odlaganja otpada i sačuvamo park kako bi i narednih dana svi mogli da uživaju u njemu na isti način”, poručuju iz organizacije.

Pridružite se Pikniku u Muzeju afričke umetnosti i uživajte u prvim danima koje nam ova jesen u Beogradu donosi.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

1 Comment

  1. Jelena

    Super! Hvala za informaciju. Taman da se lepo oprostimo sa letom. 🙂

    Reply

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *