fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Pobednici na ovogodišnjem Let’s Mix It Festivalu nastupaće rame uz rame sa Denis Sultom i James Zabielom

Let's Mix It Festival biće održan 1. i 2. septembra u Barutani na Kalemegdanu, sa početkom od 23 časa
3. August 2023.

Let’s Mix It sprema četvrto izdanje festivala, koji se ovoga puta ističe sa svojim muzičkim programom, sastavljen od internacionalnih izvođača elektronske scene, kao i sa pobednicima Let’s Mix It takmičenja. Let’s Mix It Festival će se održati 1. i 2. septembra u Barutani na Kalemegdanu, sa početkom od 23 časa.

Line up ovog događaja sačinjen je sa trenutno najtraženijim svestkim izvođačima, miljenik beogradske publike, maestralni di-džej i producent Denis Sulta, britanski producent i Dj James Zabiela.

Denis Sulta izuzetno talentovani di-džej i producent iz Glazgova, jedinstvenog muzičkog senzibiliteta, po mnogima jedan od najboljih di-džejeva mlađe generacije, podjednako vešto vlada house, techno, disco i hip hop zvukom. 

James Zabiela poznat je po virtuoznim nastupima na najvećim svetskim festivalima. Posle više od decenije na sceni, prema brojnim kritičarima postao je deo britanske, ali i svetske umetničke baštine. Za to su najvećim delom zaslužne njegove nenadmašne tehničke sposobnosti u Live nastupima, zbog kojih je našao mesto u srcima ljubitelja elektronske muzike širom sveta. Poznat je po svojim setovima u kojima se mogu čuti najtoplije ambijentalne pesme, kao i dirty acid house i techno trekovi.

Let’s Mix It već nekoliko godina unazad ostavruje neverovatne rezultate, edukativnim programom, koji prerasta u sve veći dijapazon događaja u našoj prestonici, afirmišući mlade Dj-eve domaće scene. Kroz LMI smo imali prilike da ostavrimo saradnje sa nekoliko kultnih klubova i festivala po regionu i u Evropi, gde su naši učenici, DJ-evi, imali prilke da izraze svoj talenat, osvoje vredne nagrade, a ove godine u saradnji sa Players Music Store, pripremili smo dragocene nagrade, koje će pobednika podstaknuti da svoj talenat odmah počne da razvija.

Let’s Mix It je postavio sjajan temelj i koncept, čiji je prevashodni cilj da domaće dj-eve, odvede na pravi put, takođe, da se predstavi celokupan sadržaj muzičke industrije. Muzički i produkcijski programi su dizajnirani za učenike da uspostave i unaprede svoje veštine i izađu kao profesionalci. 

Nakon uspešnog prošlogodišnjeg projekta, kada je lokalna scena otkrila mnoge mlade izvođače, Let’s Mix It tim sprema četvrto izdanje Let’s Mix It takmičenje, sa ciljem da mlade nade elektronske muzičke industrije nastave da se razvijaju uz kvalitetnu podršku stručnog tima i programske šeme u okviru LMI Akademije.

Glasanje za mlade i neafirmisane muzičke talente je počelo, vašeg omiljenog izvođača možete podržati klikom na link, takođe možete glasati i puten naše Instagram stranice.

Najbolji kandidati, sa najviše glasova publike i stručnog žirija, ulaze u polufinale takmičenja, nakon čega se dalje, nastupom uživo, bore za ulazak u finale i pobedu. Prilikom glasanja, ocenjuje se kompletna prezentacija svakog od izvođača. Pobednici takmičenja imaće priliku da nastupe rame uz rame sa svetskim zvezdama DJ scene i brojnim lokalnim izvođačima, u okviru događaja koje organizuju jedni od vodećih promotera domaće elektronske scene, a to uključuje beogradske, regionalne festivale i klubove, kao i mnogo drugih događaja koji se dešavaju u našoj prestonici. 

Pobednike ulaskom u lokalnu elektronsku industriju, osim nastupa, očekuje putovanje u Amsterdam, na največi festival u Evropi Amsterdan Dance Event, kao  i mnogobrojne aktivnosti: DJ Akademija, produkcija (Ableton Live), DJ kurs, Analog DJ (miksanje na gramofonima).

Više o LMI Akademiji možete pogledati na LMI Akademija.

Naslovna fotografija: Dan Medhurst

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *