fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Poslednji Piknik u sezoni otkriva vam novu lokaciju

Na novoj lokaciji u prostoru Luke Beograd, Piknik će biti održan u nedelju 10. septembra
29. August 2023.

U nedelju 10. septembra u prostoru Luke Beograd između lokacija Gastrošor i Silosa Piknik vam otkriva novu lokaciju pogodnu za Piknik uživanje.

Očekujte savršeni muzički soundtrack za kraj leta uz DJeve Spacewalkera i Danila Kasa, Joga session-e, šah i stoni tenis u organizaciji Aktivnog kluba i radionice za decu oslikavanja skejtbordova.

Piknik udružuje snage sa festivalom Samit nesvsrstanih i Cirkusferom i nudi vam savršeni nastavak Piknika ispod cirkuske šatre na samo par metara od Piknik livade! Takođe, za vreme samog Piknika možete pronaći nešto za vas na trift rasprodaji odeće.

Ponuda hrane i pića realizuje se u saradnji sa kafeom Zaokret, Burger House Bros, 2Tales destilerijom, Salto pivarom, Eden vinarijom, Ferdinand knedlama i Bubamara gelatom.

Svake godine Pikniku se trudi da unapredi i pronađe nove načine za korišćenje manje plastike i pravljenje što manje plastičnog otpada. Svo piće na Pikniku služi se isključivo u Piknik čašama od višekratne plastike i ukoliko imate Piknik čašu sa nekog od prethodnih Piknika ponesite je, a ukoliko nemate možete kupiti svoju koja će vas služiti i ove i sledećih sezona Piknika. 

U saradnji sa kompanijom Knjaz Miloš organizuje se reciklaža na samom Pikniku uz obezbeđene reciklažne Sekopak kontejnere. Na prethodnom Pikniku sakupljeno je 15kg PET ambalaže, 1kg limenki, 3kg stakla i 8kg ostalog komunalnog otpada.

Pozivamo vas da dođete i na poslednji Piknik u sezoni i da još jednu zelenu oazu u našem gradu iskoristimo na najlepši mogući način!

Fotografija: JelenaTodorović

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *