fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹

Postani lovac na diskriminaciju!

Civil Rights Defenders poziva mlade i omladinske organizacije da se prijave na edukativni program Postani lovac na diskriminaciju.

14. November 2019

Program počinje treningom koji će se održati u Beogradu od 7 – 8  decembra 2019. gde će se učesnici upoznati sa diskriminacijom, mehanizmima borbe protiv diskriminacije te započeti svoje projekte rada na suzbijanju diskriminacije. 

Program traje 4 meseca, tokom kojih će učesnici upotpuniti svoje znanje o diskriminaciji i zajedno sa svojim kolegama, samostalno raditi na projektima koji doprinose borbi protiv diskriminaicje.

Ako imaš između 18 i 30 godina, smatraš da je neophodno da se odlučno suprotstaviš diskriminaciji i želiš da proširiš svoje znanje kako to da uradis – prijavi se! Informacije o prijavi nalaze se na posteru.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati na mail: [email protected]

Naslovni vizual: https://www.dhakatribune.com/

Tagovi:

Preporučeni tekstovi

Svetski dan laboratorijskih životinja

Svetski dan laboratorijskih životinja

Kako bi se okončale patnje životinja koje se koriste za testiranje u laboratorijama širom sveta od 1979. godine, svakog 24. aprila, obeležava se Svetski dan laboratorijskih životinja

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *