fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Postani volonter portala Hoću u pozorište

Hoću u pozorište poziva sve zainteresovane da se priključe njihovom timu
7. June 2021.

Ako prvi put čuješ za portal Hoću u pozorište, ne brini, nikad nije kasno. Bitno je samo da voliš pozorište i na pravom si mestu! Imaš priliku da postaneš deo mlade redakcije koja sama osmišljava i sprovodi sve svoje ideje. Okupljeni oko jedne teme – pozorišta, prikupljamo i kreiramo najrazličitije sadržaje koje se tiču pozorišnog sveta.

Kako to radimo? Pričamo sa svima – glumcima, rediteljima, mladima, starima i svima koje tu još usput nađemo. Putujemo po festivalima koji se održavaju u različitim delovima Srbije, gledamo puno predstava i pišemo o tome, a takođe fotkamo sve u i oko pozorišta. Osim toga imamo i kul Instagram profil, kako kažu naši pratioci.

S obzirom da konstantno razvijamo nove ideje, potrebno nam je pojačanje i još ljudi koji bi nam pomogli u njihovoj realizaciji.

Tražimo mlade ljude od 16 do 26 godina iz svih krajeva Srbije koji su zaljubljeni u pozorište, entuzijastični, dobri timski igrači i spremni da ulože svoje vreme i talenat u volontiranje na portalu promišljajući i promovišući pozorište na drugačiji način.

 Ako želiš da:

  • Upoznaš pozorište iz novog ugla
  • Putuješ po zemlji i pratiš sva pozorišna dešavanja
  • Učiš, usavršavaš se i stičeš nova znanja i veštine
  • Stekneš nova poznanstva i budeš deo zajednice
  • Razvijaš svoju kreativnost osmišljavajući zanimljive sadržaje

Prijavi se na naš konkurs!

Tražimo:

      Novinar(k)e

Želiš da pišeš o predstavama, intervjuišeš poznate glumce i reditelje, izveštavaš sa pozorišnih festivala širom Srbije i imaš iskustva u pisanju? Pozicija novinara/ke je baš za tebe!

      Fotograf/kinje

Imaš oko za savršen kadar, umeš da fotografijama približiš likove i emocije, poseduješ opremu, a potreban ti je prostor za pokazivanje? Oprobaj se sa nama u fotkanju pozorišnih predstava i drugih događaja.

      Grafičke dizajner(k)e

Znaš da koristiš Ilustrator, Photoshop ili neki sličan grafički program, pratiš trendove u dizajnu, želiš i da kreiraš vizuale za društvene mreže i naš veb sajt. Ovo je sjajna prilika da se kreativno izraziš.

  PR menadžera/ke

Voliš da upoznaješ ljude, komunikativan/na si, otvoren/a i uvek spreman/na za saradnju? Zanimaju te odnosi sa javnošću, marketing i strategije za promociju? Oprobaj se kao PR menadžer/ka HuP-a.

Ukoliko želiš da volontiraš na bilo kojoj od ovih pozicija prijavi se popunjavanjem forme na ovom linku: https://forms.gle/9b954ej3zCPcuDhR6

Konkurs traje do 25. juna.

Ako imaš problema sa prijavom ili neko pitanje piši nam na [email protected]

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *