fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹

Poziv za Best FIST Pitch u okviru Industry programa

Buđenje! Prijavi svoju ideju na Festivalu internacionalnog studentskog teatra!
12. December 2019.

U okviru Festivala internacionalnog studentskog teatra koji će se se sledeće godine održati po jubilarni 15. put u periodu od 14. do 20. marta 2020. godine otvaraju se vrata studentima produkcije akademija iz regiona, kako bi predstavili svoje ideje za pozorišne projekte. Pozivamo vas da se prijavite i pridružite nam se u buđenju!

Festival internacionalnog studentskog teatra nastao je 2005. godine u organizaciji studenata Fakulteta dramskih umetnosti sa katedre za menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture.

Best FIST Pitch se nalazi u okviru novokreiranog Industry programa, a projekti koji će imati prednost podrazumevaju međusektorsku saradnju (npr. koprodukcija fakulteta sa nekom nezavisnom produkcijom ili sa institucionalnim pozorištem), međunarodnu saradnju (npr. koprodukcija dve akademije iz regiona), inscenaciju teksta mladog autora, kao i tretiranje tema koje su goruće u zajednici iz koje producent dolazi.

Pozivamo sve zainteresovane da preuzmu prijave sa linka https://forms.gle/BnKmapqtV1juBrda8 i pošalju je do 20. januara 2020. god!

Svi projekti koji se nađu u užem izboru biće posebno promovisani, dok će oni koji budu najbolji dobiti Best Fist Pitch nagradu koja uključuje startna sredstva za realizaziju projekta.

Finalna selekcija projekata objavljuje se 1. februara 2020. godine, a do tada za sva pitanja i nedoumice možete pisati na [email protected] sa naznakom BEST FIST PITCH.

Čekamo te, pitch-uj svoju ideju!

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *