fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Poziv za glumce i glumice za učešće u predstavi Izoličenost

Pozivaju se glumci i performeri za učešće u eksperimentalno-konceptualnom projektu dve samostalne režiserke - Isidore Lazić i Jane Mandić.
2. July 2020.

Poziv za glum/i/ce i performer/k/e da se prijave za volontersko učešće u eksperimentalno-konceptualnom projektu „Izoličenost” koji su osmislile dve samostalne režiserke, Isidora Lazić i Jana Mandić.

Projekat, u vidu polusatne predstave, će se pripremati tokom jula i avgusta meseca u Beogradu u prostorijama „Ciglane”. Iskustvo nije presudno, traže motivisane, smele i umetnički svestrane osobe, otvorene za eksperimentisanje u kojem se preklapaju scenski pokret, gluma i performans.

Za konkurs je potrebno poslati svoju biografiju napisanu u narativnoj formi (jedna strana ili manje) i odgovore na pitanja „Kako doživljavate savremenog čoveka?” i „Kako zamišljate susret savremenog i iskonskog čoveka?” – oba odgovora zajedno ne bi trebalo da budu duža od 500 reči.

Prijavu poslati do 5. jula na mejl [email protected]. Na isti taj mejl možete slati i eventualna pitanja pre isteka roka konkursa.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *