fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹

Poziv za učešće na treningu za trenere/ice Centra E8 – TOP trening

Centar E8 poziva mlade da se prijave na trening za trenere i trenerice Centra E8
7. August 2019.

Želite li da radite sa grupama mladih u vašem gradu i širom Srbije?

Verujete li u borbu protiv nasilja, rodnu ravnopravnost, zdrave stilove života i aktivizam mladih?

Imate li iskustva u radu sa mladima i da li ste spremni da usvajate nova znanja i veštine?

Želite li da pozitivno utičete na živote mladih i osnažite ih za društveni aktivizam, kao i za buduća zaposlenja?

Ukoliko vas zanimaju teme prevencije nasilja, diskriminacije i govora mržnje, rodne ravnopravnosti i preispitivanja stereotipa u društvu, zapošljavanja mladih ili informacione pismenosti, ukoliko želite da učestvujete u kreiranju drugačijeg, zdravijeg i bezbednijeg sveta u kom ima mesta za sve različitosti, pozivamo vas da se prijavite na veliki, letnji, sveobuhvatni *TOP* trening za trenere/ice Centra E8.

Tražimo mlade, entuzijastične i motivisane osobe koje će najpre proći obuku koju organizujemo, a potom imati mogućnost da postanu deo tima, da budu profesionalno angažovane u sprovođenju edukativnih radionica i treninga Centra E8 i svojim radom značajno doprinesu aktivnostima programa i osnaživanju mladih, uz konstantnu saradnju i podršku.

Ovaj trening je namenjen svim mladićima i devojkama koji imaju iskustva u radu sa mladima (omladinski radnici/e, edukatori/ke, aktivisti/kinje, studenti/kinje itd.), iskustva u vršnjačkoj edukaciji i koji su spremni da usvajaju nova znanja i veštine i da se priključe trenerskom timu Centra E8. Tokom treninga učesnici/e će imati priliku da steknu veštine vođenja/facilitacije radionica i treninga, komunikacijske i veštine javnog nastupa, da izuče metodologije rada sa mladima, da unaprede znanja iz navedenih tema, kao i da podele svoja znanja i iskustva i takođe da uče i jedni od drugih.

TOP trening održaće se u periodu od 20. do 25. avgusta, u zanimljivoj atmosferi Salaša Katai u Malom Iđošu.

Troškovi puta, smeštaja i hrane su pokriveni od strane organizatora. Učesnicama i učesnicima treninga biće obezbeđen prevoz od Beograda do mesta održavanja treninga.

Želimo da vas posebno ohrabrimo da se prijavite ukoliko:

  1. imate između 18 i 30 godina
  2. posedujete relevantno iskustvo (vođenje edukativnih radionica/treninga, volonterizam, aktivizam, rad sa mladima i za mlade, posebno na iste ili srodne teme)
  3. posedujete relevantno formalno i/ili neformalno obrazovanje
  4. delite vrednosti organizacije i programa (nenasilje, ravnopravnost, anti-diskriminacija, zdravi stilovi života, društveno-angažovani aktivizam)
  5. ste osoba koja voli različitosti, fleksibilna, dinamična, proaktivistički nastrojena, željna novih saznanja i novih poznanstava
  6. posedujete visoku motivisanost i dovoljno raspoloživog vremena za aktivnosti programa
  7. znate i aktivno koristite kompjuter i internet, društvene mreže, osnovni Office paket

Ako ste zainteresovani/e da postanete deo tima Centra E8, popunite online prijavu i ohrabrite vaše drugare i drugarice da urade isto.

Rok za prijavljivanje je 15. avgust. Izabrani učesnici/ce biće kontaktirani putem mejla.

Prijavljivanje se vrši popunjavanjem online formulara!

Link za prijavu: http://tiny.cc/6hysaz

Odabrani učesnici/e biće kontaktirani putem mail-a i telefona i takođe blagovremeno obavešteni o svim logističkim informacijama. Za više informacija možete pisati na [email protected] ili nas pozvati na 060 408 88 64.

Tagovi: centar e8 | trening
Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *