fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹

Predstava #ĆaoSvima u ponedeljak u Dorćol Platzu

Predstavom #ĆaoSvima Reflektor teatar započinje svoj novembarski repertoar u Dorćol Platzu
29. October 2021.

Reflektor teatar svoj novembarski repertoar započinje izvođenjem predstave Ćao svima – Pravda za influensere. Prvo izvođenje, nakon septembarske premijere, biće održano prvog novembra u 20 sati na sceni Reflektor teatra u Dorćol Platzu (Dobračina 59b).

„Ćao svima“ u režiji Vojkana Arsića je transmedia storytelling projekat koji pomera granice i kreira novi doživljaj pozorišta, adekvatan trenutku u kom nastaje. Predstava se odvija u dve ravni: u virtuelnom i realnom svetu, stvarajući novo pozorišno iskustvo u kome će publika biti u prilici da prati predstavu tokom celog dana, prvo putem internet platformi (vajber, instagram), a onda i uživo u Dorćol Placu gde se odvija poslednji deo.

Za potrebe istraživačkog procesa kreirani su likovi lažnih influensera koji od početka avgusta 2021. godine poseduju svoje instagram profile, kreiraju sadržaje, uspostavljaju saradnje sa brednovima, tako da „Ćao svima“ traje i mnogo pre svoje premijere! S obzirom da je publika tokom izvođenja više puta pozvana da glasa za omiljene junake i njihove priče, ovo je imerzivna pozorišna predstava, koja se temelji na pojačanom angažmanu same publike.

Fabula predstave ĆAO SVIMA temelji se na četiri fiktivne priče za koje su dramaturgiju potpisale Marija Ratković, Minja Bogavac, Sofija Dimitrijević i Mila Jovanović, koje nosi četvoro dramskih likova koje igraju Maja Šuša, Tanja Petrović Živković, Đorđe Galić i Nikola Pavlović. Svima je zajedničko bavljenje influensingom u različitim nišama, a osnovna dramska situacija u kojoj se nalaze, jeste takmičenje za najboljeg influensera Srbije.

Ova dramska konstrukcija, zapravo je samo povod za mnogo širu i ozbiljniju priču o problemima Generacije Z – prve generacije „digitalnih urođenika”, odrasle u svetu internet komunikacije i eskpanzije društvenih mreža, kao prostora za društvenu interakciju, ali i za rad. Influensersko tržište rada, ima svoja striktna pravila, prema kojima je popularnost najvrednija valuta. Koliko slobode, koliko dostojanstva i ličnog integriteta su mladi u Beogradu danas, spremni da zamene za ovu valutu i kakvu vrstu nove gladijatorske borbe od njih očekuje publika, koju ne čine samo fanovi, već i oni drugi, takozvani: hejteri?

Cena regularne ulaznice je 800,00 RSD.

Studentski/srednjoškolski popust, popust za članove Patreon-a i popust za članove Light Card kluba iznosi 25%.

Prodaja ulaznica:

Blagajna REFLEKTOR TEATRA, svakog radnog dana od 10 do 17h, odnosno do početka predstave na dan izvođenja.

Online / www.reflektorteatar.rs

Prodajna mesta Ticket servis-a

Rezervacija ulaznica:

Telefonom 060 300 888 6 / poziv, SMS

Preko društvenih mreža

Ulaznice za organizovane grupe (škole, fakultete, preduzeća, organizacije, udruženja) možete rezervisati pozivom na telefon (+381) 60 300 888 6.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *