fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Pridruži se mladima i promeni svet – konkurs Pokreni se mladi

Prijave su otvorene od 22. avgusta do 1. septembra
22. August 2022.

Organizaciju „Pokreni se mladi” vode mlade, ambiciozne i inspirativne osobe koje te sa zadovoljstvom pozivaju da im se pridružiš. Potrebni su im ljudi poput tebe da zajedno, timskim radom, pokažete da mladi imaju uticaj i da mogu pomoći stanju u kojem se svet trenutno nalazi. Ukoliko imaš između 16 i 30 godina, živiš na teritoriji Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske ili Makedonije, a između ostalog si i ambiciozna, motivisana i kreativna osoba – Pokreni se mladi te poziva da zajedno učinite svet još boljim mestom za život.

Nije ti potrebno određeno znanje, štaviše, možeš dobiti i obuku u nekoj od mnogobrojnih dostupnih oblasti.

Kako da znaš da li si pun pogodak za njih? Pa, lako je! Ukoliko si osoba koja je kreativna, ambiciozna, odgovorna, ozbiljna, spremna za pružanje pomoći, ali i za sopstveno usavršavanje, onda nemaš za šta da se dvoumiš. Prijavi se!

Evo linka do prijave: https://forms.office.com/r/YUBq7GG7Ag

Prijave su otvorene od 22. avgusta do 1. septembra.

Postoje mnogobrojne oblasti u organizaciji, a ti se možeš prijaviti za sledeće: finansije i fundraising, IT i tehnologija, mediji i marketing, društvene mreže, istraživanje i saradnje. Prijavu popuni tako što ćeš se prijaviti za oblasti koje te najviše interesuju. Nakon što popuniš prijavu bićeš brzo kontaktiran od njihovog HR odbora.

Prijavi se! Pokreni se!

Njihov rad možeš pratiti putem Instagram-a, Facebook-a i LinkedIn-a ili putem sajta pokrenisemladi.org. Adresa e-pošte gde možete postaviti sva pitanja koja imate ili potražiti dodatne informacije je [email protected]. Njihov broj telefona je +381677231003 i možeš im se javiti u bilo kom periodu – sigurni smo da će da se obraduju tvojoj poruci ili pozivu.

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *