fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Proglašenje pobedničkog romana prvog godišnjeg književnog konkursa izdavačke kuće Booka i OTP banke

Predstavljanje pobednika biće održano u sredu 16. novembra od 12 časova
14. November 2022.

Predstavljanje ovogodišnjeg pobednika konkursa koji organizuju izdavačka kuća Booka i OTP banka biće održano u sredu 16. novembra od 12 časova u knjižari Bookastore, na adresi Cara Dušana 68 u Beogradu.

Nagradni konkurs za najbolji, orginalni i neobjavljeni roman na srpskom jeziku bio je javan i otvoren za sve zainteresovane književne stvaraoce, a ono što mu je dalo posebnu vrednost je činjenica da je bio potpuno anoniman.

Pobednika ovog konkursa očekuje novčana nagrada od 250.000 dinara, objavljivanje rukopisa u tiražu od 3.000 primeraka, kao i mogućnost distribucije romana u regionu uz intenzivnu promociju.

Za OTP banku kultura je jedno od važnih stupova društvene odgovornosti. Podrškom ovom konkursu OTP banka i Booka daju vetar u leđa onima koji tek treba da ispričaju neke velike priče.

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *