fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Promocija prvog albuma Ivana Kićanovića u klubu Fest

Koncertna promocija albuma Predugo u mestu zakazana je za 8. decembar
5. December 2023.

Velika promocija prvog albuma Ivana Kićanovića Predugo u mestu biće održana ovog petka, 8. decembra, u zemunskom klubu Fest. Ovo će biti prvi nastup benda kojim će započeti promociju debitantskog pop albuma.

Ivan Kićanović počeo je da se bavi muzikom sa 9 godina, kada upisuje nižu muzičku školu, smer za klavir. Ubrzo nakon toga pokazuje afinitet ka pisanju pesama. Nakon završene 4 godine klavira, a pod uticajem rokenrol muzike, počinje da svira gitaru i ona postaje njegov prvi instrument. Sa svojim srednjoškolskim bendom imao je više nastupa po beogradskim klubovima, a ozbiljnije bavljenje muzikom počinje na studijama elektrotehnike. Pored nastupa, što bendovskih, što akustičnih, nastavlja da piše pesme, i neke od njih su se našle na albumu prvencu Predugo u mestu.

Bend formira 2019. godine, od kada počinje da nastupa redovno uživo. Bend čine Veselin Trkulja – bubnjevi, Lazar Petrović – klavijature, Aleksandar Stoiljković – bas. Bend je imao više zapaženih svirki u beogradkim klubovima kao što su Atom akademija, Fest i Udruženje rok muzičara Srbije.

U julu 2023. godine izlazi prvi singl sa video spotom pod imenom Jedino što nedostaje, koji je ujedno i najavio album Predugo u mestu.

Album Predugo u mestu je objavljen 5. novembra ove godine, a pored prvog singla, sadrži još 6 pesama. Albumkarakteriše pop-rok zvuk, ali ima primese i drugih pravaca. Uz album izašao je i drugi singl Nina sa video spotom. Pesma i spot privukli su pažnju velikog broja ljudi za kratko vreme nakon objavljivanja.

Album je osim na YouTube kanalu Ivana Kićanovića, dostupan i na svim drugim streaming platformama.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *