fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Pula, Zagreb, Ljubljana i Beograd zajedno u novom projektu VIDEODRUM

Zajednički poligona za promociju nezavisne umetnosti i kulture
26. March 2021.

VIDEODRUM je novi projekat koji virtuelnom cestom, drumom, povezuje četiri grada, Pulu, Ljubljanu, Zagreb i Beograd, te četiri potpuno različita, ali ipak slična mesta: Dnevni boravak DC-a Rojc, Klub Channel Zero, Klub Močvaru i KC Grad.

Ideja o virtuelnom povezivanju nastala je na virtuelnoj razmeni osoblja koju je organizovao Savez udruga Rojca s ciljem međusobnog povezivanja i ujedinjavanja naših resursa i ideja i  stvaranja zajedničkog poligona za promociju nezavisne umetnosti i kulture koje nastaju u  gradovima koji će se ovim projektom povezati: Pula, Zagreb, Ljubljana i Beograd.

Stvarajući mrežu većih i manjih gradova koji su zapravo središta urbanog života ovim projektom će se lokalnim umetnicima  omogućiti širi broj publike, a lokalnoj publici predstaviće se sve novo i kvalitetno što nastaje u drugim gradovima.

Prvi Videodrum virtuelna je turneja četiri benda, ali i četiri kluba i četiri grada. Koncertima i razgovorima neće se predstaviti samo izvođači nego i timovi ljudi koji svojim aktivnostima, čak i u ovim izvanrednim uslovima, rade na promociji i afirmaciji nezavisne kulture i umetnosti.

Prvi u nizu događaja predstaviće bendove Daze (Beograd), Maali (Zagreb), Tschimy (Ljubljana) i SOUR (Pula). Magazin će biti emitovan 30. marta u 21 čas na kanalima sva četiri centra u isto vreme.

Tagovi: kc grad | videorum
Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *