fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Sedmi SOFA OPEN na Adi

Ovogodišnji turnir biće održan 18. i 19. septembra
3. September 2021.

Sportsko udruženje SOFA (Sportske i omladinske fizičke aktivnosti) i ove godine organizuje SOFA OPEN – besplatan sportski turnir za mlade.
Ovogodišnji 7. SOFA OPEN održaće se 18. i 19. septembra na Adi Ciganliji, a sportovi u kojima mladi mogu da se takmiče su: basket, futsal, odbojka, stoni tenis, tenis i štafetno trčanje.

„Veoma smo uzbuđeni što se bliži 7. SOFA OPEN naš najveći događaj na kojem mogu da učestvuju mladi iz 5 gradova u Srbiji. Našim besplatnim aktivnostima koje redovno organizujemo, kao i ovim turnirom, želimo da motivišemo mlade da se bave sportom i fizičkim aktivnostima. Takođe, želimo da pozovemo sve zainteresovane da se prijave za turnir, da dođu da se druže i uživaju zajedno sa nama”, poručila je sekretar udruženja
Jelena Dutina . Pravo učešća imaju svi od 18 do 30 godina iz Beograda, Subotice, Novog Sada, Niša i Kragujevca. Prijava takmičara je putem sajta open.sofa.rs i traje od 7. do 13. septembra.

Za sve one koji nemaju boravište u Beogradu obezbeđen je prevoz i smeštaj. SOFA je organizacija pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta. Cilj udruženja je stvaranje uslova da se studenti i omladina od 18 do 30 godina fizički angažuju potpuno besplatno. Pored SOFA OPENA, organizuju se sportske aktivnosti tokom čitave godine.

Detaljnije informacije o pojedinačnim sportovima i raspored se nalaze na sajtu www.sofa.rs kao i na društvenim mrežama Instagram i Facebook.

Tagovi: ada | mladi | sofa open | sport
Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *