fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Stekni znanje za farmera 21. veka

Jedinstvena šansa za studente Poljoprivrednog fakulteta!
13. October 2020.

Student si Poljoprivrednog fakulteta u Beogradu ili Novom Sadu i tvoje studiranje se polako približava kraju. Mnogo voliš poljoprivredu i želiš da svoje znanje što pre iskoristiš? Evo prilike da se upoznaš iz prve ruke sa najboljim globalnim praksama iz oblasti održive poljoprivrede.

Treća sezona jedinstvenog edukativnog programa za farmere 21. veka „Chipsy Agro Akademija“ prilika je za studente završnih godina Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Beogradu i Univerziteta u Novom Sadu da steknu praktična znanja u oblasti uzgajanja krompira po modelu najviših svetskih standarda koje kompanija PepsiCo primenjuje za potrebe proizvodnje brenda Chipsy.

Svi zainteresovani studenti moći će da slušaju posebno producirana video predavanja preko on-line platforme, nakon čega sledi takmičarski deo programa, koji pruža mogućnost da studenti iskažu svoju inovativnost u rešavanja studije slučaja. Uz podršku mentora i eksperata agro tima kompanije Marbo Product, studenti će se upoznati sa celokupnim procesom u oblasti uzgajanja krompira. Najbolji polaznici programa biće nagrađeni diplomom Chipsy Agro Akademije i imaće priliku da se bore za praksu u kompaniji Marbo Product.

Kompanija Marbo Product koja posluje u okviru multinacionalne kompanije PepsiCo, a kroz program Agro akademije omogućava mladim poljoprivrednicima da se upoznaju sa praktičnim delom svoje buduće profesije i kako izgleda rad u multinacionalnoj kompaniji kao što je PepsiCo.

S obzirom na trenutne okolnosti i u cilju prevencije zaštite zdravlja, predavanja će biti organizovana online, a ukoliko si zainteresovan/a, možeš da se prijaviš za učešće u Agro akademiji direktno na e-mail adresu [email protected], ukoliko studiraš u Beogradu i na [email protected], ukoliko studiraš u Novom Sadu.

Sve dodatne  nformacije možeš pronaći na chipsy.rs.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *