fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Steven Julien dolazi u Ruke

Društvo će mu praviti lokalna DJ podrška, Igor Jadranin i Spacewalker
26. March 2024.

Steven Julien, poznat i kao Funkineven, rođen je i odrastao u zapadnom Londonu gde je svoje prve korake (doslovno) napravio kao plesač, pre nego što je počeo da eksperimentiše sa beatmaking-om i produkcijom.

Debi EP „Kleer” izdaje na izdavačkoj kući Eglo Records 2009. godine, da bi nakon dve godine osnovao Apron Records, izdavačku kuću koja je dala platformu mnogim talentovanim umetnicima kao što su Byron the Aquarius, My Girlfriend, Kyle Hall, Benedek i mnogi drugi. Njegov zvuk je prepoznatljiv po spoju house-a, soula, boogie-ja i Detroitskog techna, sjedinjujući uticaje iz UK, NY i Detroita sa njegovim karipskim korenima. Već 12 godina, Steven je jedan od rezidenta na čuvenoj NTS radio stanici sa svojom „The Apron Show” emisijom.

Pored toga, Steven se istakao i van muzičke scene, radom na modnim brendovima kao što su Nike i Patta, saradnjom sa rediteljem Stivom Mekvinom i postavkama sa Mos Def-om u Bruklin muzeju. Nakon trijumfalnog nastupa u Drugstoru 2019. godine, Steven se 5 godina kasnije vraća sa ekskluzivnim setom u Rukama. Ne propustite priliku da doživite jedinstveno muzičko iskustvo uz Stevena ovog petka! Društvo će mu praviti lokalna DJ podrška, Igor Jadranin i Spacewalker. A ulaz na žurku je besplatan.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *