fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Subotnji matine u Kompot centru za delikatesna istraživanja

Mastine - druženje uz masnu hranu i đusku, ove subote, 5. februara
4. February 2022.

Centar za delikatesna istraživanja – Kompot organizuje subotnji matine koji će početi u 15 časova. Uživanje u ukusnoj hrani dodatno će začiniti muzika koju će puštati Luton i Šćepine Vragolije.

Na ovom MAStine-u, kao što možete da pretpostavite, biće mnogo masne hrane, a na meniju će se, između ostalog, naći: škembići u saftu, zapečena dimljena butkica sa kajmakom i vrganjima, kao i ragu od junećih repova, ali i domaći hleb od kiselog testa.

Ova žurka biće prva u nizu, a Luton i Šćepa, zajedno sa ekipom iz Kompota, planiraju da nastave sa ovakvim manifestacijama na kojima će se uz dobru đusku pripremati zanimljivi specijaliteti.

Na lokaciji Braće Krsmanović 5, gde se nalazi ovaj delikatesni centar, pripremaju se različiti specijaliteti kako domaće, tradicionalne kuhinje, tako i kuhinje drugih zemalja, preko španske, bliskoistočne, italijanske… Takođe, često se organizuju i radionice posvećene veganskoj i vegetarijanskoj ishrani.

Kompot je udruženje građana čiji je cilj promocija gastronomije, čuvanje od zaborava starih i otkrivanje novih recepata kroz zanimljive kulinarske radionice i prezentacije.

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *