fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Sutra počinje 16. Lovefest

U Vrnjačkoj Banji sve spremno za najveće izdanje festivala do sada
2. August 2023.

Dugo očekivano izdanje Tuborg Lovefesta počinje sutra tačno u podne u Vrnjačkoj Banji i trajaće do ranih jutarnjih časova u nedelju 6. avgusta. Prema rečima organizatora očekuje se rekordan broj posetilaca, a program festivala je nadmašio sva očekivanja. Kapije festivala biće otvorene već od 20:30h, a na Tuborg Lovefest biće moguće ući do 2h posle ponoći.

Sve o satnici festivala i dodatnim informacijama na novoj Tuborg Lovefest aplikaciji

Sve detaljne informacije o programu, izvođačima, kao i satnici od danas su dostupne na Lovefest app-u, koji se može preuzeti sa Google i Apple Store-a. U okviru aplikacije moguće je da saznate najnovije informacije i pratite vreme nastupa svakog od vaših omiljenih izvođača. Svakog korisnika aplikacije čekaju i poklon poeni za naredne Lovefest događaje, a više o svemu možete saznati ako preuzmete Lovefest app.

VIP ulaznice u pretprodaji dostupne samo na NFT-TIX platformi

Ulaznica za festival je ostalo još veoma malo i moguće ih je kupiti samo online putem www.lovefest.rs. Svi VIP kompleti su rasprodati i jedini način da dođete do VIP karte je uz pomoć NFT-TIX platforme OVDE. Na ulazu će biti dostupan ograničen broj karata.

Charlotte de Witte otvara najveće izdanje Tuborg Lovefesta do sada

Ovogodišnje izdanje Tuborg Lovefesta sasvim sigurno biće najjače koje je festival imao za čak 16 godina postojanja. Na najveću binu festivala, Fire Stage, stižu svetske legende među kojima su Marco Carola, Charlotte de Witte, Adam Beyer, 999999999, Seth Troxler, Enrico Sangiuliano, Pan-Pot, William Djoko, Chris Liebing, Dennis Cruz i više od 100 izvođača. Ultra Energy Stage ugostiće izvođače među kojima su dvojac Fjaak, čuveni američki di-džej Louie Vega, Radio Slave, Hunee, Eternal Love i Fred P, a festival će zatvoriti DJ Deep. Na najmanju binu na svetu Stage 99 stižu Eelke Klejin, Gina Jeanz, Manda Moor, Sirus Hood, Laolu, a na Vodavoda H2O binu se ponovo vraća William Djoko, koji je prošle godine na Olimpijskom bazenu napravio žurku za pamćenje.

I večeras od 20h cirkuska predstava humanitarnog karaktera

Druga cirkuska predstava pod nazivom „Love CirkusKabare“ biće održana večeras od 20h, a sav prihod ulaznica, kao I dobrotvorni prilog ide u humanitarne svrhe za lečenje malog dečaka Marka. Ukoliko i vi želite da se priključite akciji pošaljite 1479 na 3030. Pod sloganom #ŽiviCirkus Cirkusfera i Lovefest predstaviće i približiti posetiocima sve odlike savremenog cirkusa kroz predstave, specijalne tačke i radionice. Osim toga tokom tri festivalska dana, publika festivala imaće priliku da prisustvuje brojnim radionicama i tačkama savremenog cirkusa.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *