fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Sutra počinje Konteh – sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi

Sajam će biti održan 21. i 22. marta u holu Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu
20. March 2023.

Konteh – Sajam poslovnih mogućnosti i stručnih praksi počinje sutra, 21. marta i trajaće 2 dana, do 22. marta a održaće se, tradicionalno već 16. put, u holu Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu!

Prvi Konteh održan je davne 2006. godine, a sutra na FTN dolazi preko 30 najuspešnijih kompanija sa naših prostora, iz oblasti inženjeringa koje će svoju oblast rada predstaviti studentima!

Cilj sajma jeste da se povežu studenti i kompanije: da studenti pronađu stručnu praksu ili prvi posao, a da kompanije dobiju kvalitetne mlade inženjere.

„Sve je spremno za sutrašnji Sajam! Sa nestrpljenjem iščekujemo i studente i kompanije! ’’ – poručuju iz EESTEC-a.

Sutra i prekosutra, posetioce očekuje 18 kvalitetnih predavanja, radionica i simulacija razogovora za posao a detaljnije informacije kao i agenda nalaze se na instagram stranici Sajma, a biće i nagradna igra, veliki broj poklona, ali i mnogo zabave za koju će biti zadužena GAME & NGO zona u kojoj će studenti moći da se druže, igraju društvene igre, opuste i zabave!

Svečano otvaranje zakazano je sutra za 9 časova u svečanoj Sali Fakulteta tehničkih nauka a oba dana sajam će raditi od 9 do 17 časova!

Iz udruženja studenata koje organizuje Sajam, savetuju da studenti pripreme svoj CV koji već sada mogu ostaviti na na sajtu www.konteh.org. CV bazi imaće pristup sve kompanije učesnice a studenti koji ostave svoju biografiju, mogu očekivati poziv za posao ili stručnu praksu! Osim toga, na sajtu su navedene i sve kompanije koje stižu na FTN!

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *