fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Pruga Beograd-Bar ✹

Tim i radna atmosfera su najvažniji

Svoje iskustvo rada u McDonald’s-u podelila je Andrijana Kokorović
6. November 2023.

Zahvaljujući razvoju interneta i tehnologije, ali i društvenih mreža, nikada nije bilo lakše doći do informacija o novim radnim mestima. Ali takođe i o samoj kompaniji, o uslovima rada, odnosu prema zaposlenima, prema zajednici u kojoj kompanija posluje. Međutim, mediji su i dalje ostali vrlo važan kanal komunikacije ovakvih vesti. Upoznali smo Andrijanu Kokorović, koja radi u McDonald’s restoranu Timeout od 2019. godine i evo šta nam je ona ispričala, kako je počela i zašto i dalje radi u popularnom Meku.

„U Meku sam počela da radim jer sam slučajno primetila na jednom bilbordu oglas za posao, a baš u tom trenutku sam tražila posao. Javila sam se na oglas, pozvali su me na razgovor i dobila sam posao. A onda su počeli treninzi i obuke koji konstantno traju i zahvaljujući kojima sam trenutno na poziciji menadžera. Moja pozicija podrazumava da vodim smenu u kojoj radim, a to znači da proverim zalihe robe, da vršim porudžbinu ako je potrebno, da pomažem kolegama oko pripreme hrane, da radim na kasi”, objašnjava Andrijana. 

Ona prepričava i da, kada je počinjala, nije bilo lako, ali je tim u restoranu odličan i radna atmosfera je sjajna.

„Svi su me lepo prihvatili i bili podrška kad god je trebalo i mislim da je to ono što Mek razlikuje od većine kompanija. Sa jedne strane su ljudi sa kojima radite i na koje u svakom momentu možete da se oslonite, sa kojima vremenom postanete prijatelji i družite se i viđate i van posla, a sa druge strane korporativna pravila i procedure kojih se svi pridržavamo, koje nam pomažu ne samo u profesionalnom, već i u ličnom razvoju. Meni je konkretno rad u McDonald’s-u pomogao da postanem svesna svojih mogućnosti, da steknem nove veštine, pogotovo u komunikaciji sa drugim ljudima, stekla sam radne navike, a i promenili su mi se neki životni stavovi”, napominje Andrijana. 

Dodatni benefit rada u Meku su, prema njenim rečima, fleksibilno radno vreme, što je posebno važno za studente, jer je i sama student, studira Turski jezik i zahvaljujući razmevanju i podršci kolega uspeva da uklopi poslovne sa fakultetskim obavezama, posebno kada ima ispite.  

Pored navedenog, Andrijani je važno i što ima mogućnost napredovanja u kompaniji i stabilne finansije.

„Pored posla i fakultetskih obaveza stižem i da izlazim, družim se sa prijateljima, šetam, a trenirala sam donedavno i folklor. Moja preporuka mladim ljudima koji planiraju da počnu da rade, da probaju u Meku, jer je to retka kompanija koja ne traži da već imate radno iskustvo, jer imaju kompletan sistem obuka i treninga za sve pozicije”, zaključuje Andrijana.

Tagovi: mek donalds
Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *