fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Udruženje Ekoslavija organizuje benefit svirku za prikupljanje sredstava za sadnice

Svirka će biti organizovana u subotu 5. novembra od 21.30 časova u Klubu Mladost u Subotici
31. October 2022.

Udruženje Ekoslavija organizuje benefit svirku za sadnice koja će biti održana u subotu, 5. novembra, u Klubu Mladost, sa početkom u 21:30. Cilj im je da sakupe sredstva od kojih će kupiti mladice autohtonih vrsta drveća, koje će posaditi na prikladnu površinu u gradu i time ga malo ozeleniti.

Na svirci nastupaju novosadski bendovi:

De Limanos

Shoplifters

Nakon svirki muziku bira:

DJ Daniel Tikvicki

upad: dobrovoljni prilog za kupovinu sadnica

De Limanos

Punk-rock bend iz Novog Sada koji je nastao jeseni 2021. godine i okupio drugare sa Limana, dobio je kratko, jasno ime i vrlo logično ime – De Limanos. Bend je okupio bivše članove popularanih novosadskih bendova: Atheist Rap, Blitzkrieg, Mitesers, Lazarath itd. Krajem godine objaviće album prvenac za SKC Novi Sad, a trenutno su aktuelni novi singlovi “Želja” i Branša, za koji je snimljen i spot. Veliku pažnju publike do sada je privukla pesma “Provalija”, a bend je imao i prilike da se uživo predstavi publici na nekoliko festivala.

Shoplifters

Shoplifters su stari pop punk lisci iz Novog Sada i u karijeri dugoj 20 leta ovo će im biti prvi nastup u Subotici. Shoplifters trenutno pripremaju materijal za svoj četvrti studijski album koji bio trebao da se pojavi početkom sledeće godine.

https://shoplifters.bandcamp.com/

DJ Daniel Tikvicki

Daniel Tikvicki (1989-2089) je sve drugo samo ne DJ. Ipak, njegov muzički eklekticizam i iskustvo u andergraundu ga je u par navrata doveo do toga da je puštao muziku u Nišu, Beogradu i Subotici. Pošto voli da domaćinski isprati atmosferu događaja i učesnike, ovom prilikom će se osvrnuti na bogatu novosadsku scenu, u svim njenim oblicima i aromama.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *