fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Udruženje građana Svet reči raspisuje literarni konkurs

Konkurs pod nazivom One koje su zaboravljene otvoren je do 5. novembra
14. October 2021.

Literarni konkurs je jedna od aktivnosti projekta „SAZNAJ! PREPOZNAJ! PRIJAVI!” koji se sprovodi Udruženje „Svet reči” uz podršku Ministarstva omladine i sporta u okviru Sprovođenja Nacionalne strategije za mlade. Cilj projekta je podizanje svesti mladih o rodno zasnovanom nasilju.

Rad treba da bude napisan u formi eseja i/ili prikaza života i dela jedne od žena koje je istorija nepravedno zaboravila.

Najbolji radovi će biti odštampani u zborniku „One koje su zaboravljene”, koji će biti promovisan na završnoj konferenciji koja će biti organizovana u Despotovcu i kada će, autorima/autorkama najuspelijih radova biti dodeljene nagrade.

Na konkursu mogu da učestvuju mladi uzrasta od 15 do 30 godina sa teritorije cele Srbije.

Radove treba poslati na [email protected] najkasnije do 05.11.2021.godine sa naznakom „ZA KONKURS”.

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *