fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹

Vedran Ferizović Trio, Dingospo Dali i Tús Nua u Knapu

Ove nedelje u kubu Knap: Trio Vedrana Ferizovića, Dingospo Dali sa gostima iz benda Bilbord i Tus Nua i pančevački dvojac Makonnen.
3. December 2019.
U četvrtak 5. decembra u klubu Knap nastupiće Trio Vedrana Ferizovića. Narednog dana, publika će u Knapu imati prilike da čuje beogradski sastav Dingospo Dali sa gostima iz benda Bilbord, dok u subotu binu preuzima hrvatski bend Tús Nua, zajedno sa svojim gostima – pančevačkim dvojcem Makonnen.
Trio Vedrana Ferizovića Četvrtak 5. decembar, 21h
Vedran Ferizović Trio nastaje 2014. godine. Za muzičke i tekstualne ideje uzima se kantautorski rad Vedrana Ferizovića i nekolicinu pesama benda JAL (Josip A Lisac) koje bend ređe izvodi. Tekstovi pokrivaju polja ljubavnih, urbano-filozofskih i socijalnih tema izražavajući se raznolikim stihom, sentimentom, ironijom, prepričavanjem, šalom, rodoljubljem, itd. Muzika je stilski prilagođena tekstu pa samim tim i ona varira u pogledu harmonije, ritma, melodije, mira i nemira. Sa Vedranom Ferizovićem nastupaju Ervin Malina (kontrabas) i Vasa Vučković (klarinet).
Ulaz 300 rsd. 

Trio Vedrana Ferizovića

Dingospo Dali /+ gost Bilbord/
Petak, 6. decembar, 21 h
Dingospo Dali je alternativni rok sastav, osnovan 2011. godine u Beogradu. Melanholičan i strastven originalan je spoj altroka i popmistike koji na autentičan način spaja groove ritam sa nežnim vokalnim i gitarskim deonicama. Podeljen u delove to je sastav koji je sposoban da zaleluja, polomi, tantrično pristupi ili te romantično zamisli. Jedan od nekolicine koji s takvim stavom ulazi u žanrovski klinč bez opterećenja i sadrži dozu besa koja uvlači u disciplinovanu meditaciju koja koncerte ovog benda čini jedinstvenim iskustvom. Dingospo Dali najavljuje i novi album pod nazivom “O nečemu lepom” u izdanju Long Play-a, koji se očekuje do kraja ove godine. Bilbord je beogradski bend koji posle perioda neaktivnosti izlazi na scenu i najavljuje novi singl i zvuk. Neopterećen žanrovskim podelama, ova grupa meša svoje ambijentalne zvukove i aranžmane, trasirajući svoj unikatni stil sviranja. Publika će imati priliku da čuje neke od novih pesma koje su inspirisane dešanjima unutar i oko benda.
Predprodaja: 300 rsd Yugovinyl, Cetinjska 15, Beograd
Na dan koncerta 500 rsd

Dingospo Dali

Tús Nua /+ gost Makonnen./
Subota, 7. decembar, 21 hTús Nuaje spoj post-rocka, shoegaze-a, a trenutno je sa sedištem u Zagrebu, trenutno rade na svom drugom albumu. Tús Nua su Jordi Ilić (gitara / vokal / sinths) su Jelena Božić (gitara / vokal / sinths). A na ovom koncertu dolaze kao četvorka.
2018. njihov album “Horizons” uzima poznato i nepoznato iz svakodnevnog života i pretvara ga u atmosfersku muziku sa kratkim tekstovima i dvosmislenim značenjima, vodeći vas na putovanje koje možete iskusiti na stotine različitih načina. Album je predstavljen na mnogim muzičkim top listama kao (jedan od) najboljih albuma 2017. godine, uključujući muzika.hr, miketa.net, ziher.hr, terapija.net, Radio Študent, beehipe i mnoge druge. Pesma „Fight!“ sa ovog albuma predstavljena je na KEXP-u kao pesma dana 9. januara 2018. U januaru 2018. godine, Tus Nua je takođe postala deo izdavačke kuće Veltraum-Val Records u Seattlu, koja je izdala svoj album “Horizons” na kaseti u maju 2018.

Makonnen. je dvojac, specifičan spoj elektro/dub/rege muzike koja je za pet meseci postojanja uspela da nadje svoju publiku i integriše se na muzičkoj mapi.

Ulaz 400 rsd. Više informacija pronađite na fejbuku: Tús Nua / + Makonnen. / Knap Club

Makonnen

Tagovi:
Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *