fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Velika prolećna Kišobran žurka 16. aprila u klubu Dragstor

Ovoga puta žurka se širi na četiri stejdža, a nastupiće brojni domaći i strani izvođači
12. April 2022.

Za aprilske Kišobrane uvek se priprema nešto posebno. Poslednja Kišobran žurka pred letnje, open air prostore dešava se 16. aprila i predstavlja vam plejadu lokalnih i inostranih gostiju, otvaraju se sve prostorije Dragstora, uključujući i secret chambers i žurka se širi na 4 stejdža. 

Na glavnoj bini su Kišobran DJ-evi, sada već standardno pojačani ekipom Ghetto University i posebnim Live nastupom jedne od najtraženijih mladih muzičkih zvezda u regionu Zoi.

Zoi je rođena u Novom Sadu, ali je muzičku karijeru započela u Beogradu sa prvim singlom Eto i potpisala višegodišnji ugovor za najpoznatiju trep izdavačku kuću Bassiviti Digital.

Svaka pesma koju je objavila dobila je niz pozitivnih utisaka i komentara. Pored zanimljivih vokalnih sposobnosti, autentična je i po stilu odevanja, kao i po estetici muzičkih spotova. Hitovi su joj: Djavoli, Jasno mi je, Nirvana, Bez tebe, Kompromis.

2021. godine je započela sa nastupima, po beogradskim klubovima, zagrebački muzički festivali Drito i WestGate Music Festival, kao i na srpskom Lila Lo, Love festu i Exitovom Main stejdžu, kao najpopularnijim festivalima u regionu.

Crnu sobu preuzimaju dobro poznati lokalni didžejevi i prijatelji Kišobranaca – Nikola Vemić i Feloneezy, a pridružuje im se zvezda NTS radija, DJ Danielle iz Bristola čija popularnost u poslednjih mesec dana vrtoglavo raste, pa je pre par dana bila i predstavljena na Resident Advisoru u sekciji Mix of the day.

Secret chambers je ovog puta rezervisan za Low Income Squad, DIY underground label iz Zagreba koji već godinama kroz svoja izdanja promovišu najrazličitije producente širom sveta, a takođe su jedan od retkih kolektiva koji su dobili emisiju na NTS radiju (slušajte narednu epizodu 7. aprila).

Ice Cream Booth će se drmati uz Groove Variations didžejeve – momke koji već godinama rade muzičke emisije za razne internet platforme, a poslednje 3 sezone su na Radio Aparatu.

Karte na pretprodaji su već u Zaokretu po ceni od 500 dinara, a na vratima će biti 700.

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *