fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Z++ sa gostima pravi prednovogodišnji elektro-pop/hip-hop spektakl u Hangaru

Nastup će biti održan 28. decembra sa početkom u 21 čas
23. December 2022.

Retko koji lik je skrenuo takvu pažnju na sebe poslednjih godina, kao što je to uradio Zvonimir Husnjak. Možda vam njegovo ime i prezime ne znači mnogo, ali ako kažemo z++, onda ga svi znate. Nakon rasprodatog koncerta prošlog leta u Barutani, ponovo će nastupiti u Beogradu, 28. decembra u Hangaru Luke Beograd od 21h.

Iza ove programerske skraćenice se krije treper i producent iz Osjeka. Dok smo trepunli (hehe TRAPnuli) od onog lika koji je uzeo refren Seke Aleksić, postao je nadolazeća zvezda koja rasprodaje koncerte. Počeo je kao i mnogi drugi, na soundcloud platformi je postavljao trake iz kojih se iznedrilo nekoliko hitova, koji su završili na albumu 18++, iz 2019. godine.

Zbog svog modernog tretiranja pop i fank muzike, često ga porede sa Dinom Dvornikom, ali i sa modernim svetskim zvezdama kao što su The Weeknd i Post Malone, a on sam svoju muziku definiše kao „andergraund pop“. Pesma Kabriolet postaja deo svake plejsliste za žurku, a već pomenuta Crno i zlano, nakon početnih problema sa autorskim pravima, osvaja i ekipu sa one strane splavova koja više voli narodno, iliti što bi Hrvati rekli cajke.

Drugo dugosvirajuće izdanje Zauvijek ga je učvrstilo u vodeće trap-pop-rnb izvođače iz regiona, a ako ste slučajno prespavali Kabriolet i Crno i zlatno, ili ne dao bog, niste ih voleli, na ovom albumu se nalazi ultra mega giga hit, Ljeto već je gotovo sa kojim je osvojio i ostatak Balkana.

Nakon toga, Z++ je zavolelo i staro i mlado, i zabavno i narodno. Tajna je verovatno u tome što je Zvonimir uspeo da napravi moderne pop trake na tragu velikih svetskih zvezda, ali i nije ih pokvario lokalnim melos uticajima, kao mnogi drugi. Lokalni melos je kul začin, ali sa kojim često ume da se pretera. Z++ još uvek ima dobar dozer. Ovako je dovoljno lokalno ali i mnogo više globalno, tako da njegove pesme vrte i oni koji ne vole kad Coby radi trrraku iako je žanr jako sličan.

Glavni gost na Z++ koncertu biće Fantom – producent i sve popularniji izvođač. Ljubitelji retro, elektro-pop zvuka uživaće u njegovim već poznatim hitovima poput „Barbare”, a imaće priliku i da premijerno čuju najnoviju numeru „Seks Tejp”.

Za uvod u koncert zaduženi su Summer Deaths i Britni, predstavnici sastava Zicer Inc. koji su ekskluzivno obećali da će pored starijih hitova izvesti i nešto sa najnovijeg mikstejpa „Gostoprimstvo”.

Karte su u prodaji po promo ceni od 990 dinara online kao i na svim Gigstix i Tickets prodajnim mestima.

Najnovije iz: Sanduče

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *