fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹

A.N.D.R. predstavlja svoj drugi studijski album pratim se

Na album gostuje nekoliko muzičara poput Oli Pop, Nekonaj, Sajsi MC, Marko Mandić, Iva Lorens i Retrospektiva

8. September 2023

Andrija Gavrilović aka A.N.D.R. je album predstavio prvim singlom „pleši mi.”, gde se mladi producent po prvi put pojavljuje se kao vokalni izvodjač. Ovo nije jedini razlog zašto je ova pesma značajna za stvaralaštvo ovog umetnika.

Singlom „pleši mi.” ali i novim albumom „pratim se.” A.N.D.R. predstavio nam je svoj novi zvuk koji se vodi idejom da se „pravila” u muzici moraju kršiti da bi nastalo nešto autentično. Obojene harmonije, uz ritam koji ne dozvoljava da mirujete savršeno podržavaju Andijin vokal koji je produciran na veoma unikatan način. U refrenima nam skakutava vokalna linija aludira na ples i dobar provod. Takođe, upravo tom numerom A.N.D.R. je najavio svoj drugi studijski album pod imenom „pratim se.” koji još detaljnije dočarava slobodu i unikatnost ovog umetnika. Na albumu ćemo imati prilike da čujemo još 3 numere sa A.N.D.R. vokalom, ali i 6 numera sa gostima koji su već poznati domaćoj publici. Marko Mandić, Sajsi MC i Iva Lorens verovatno nisu prvi izvođači koji vam padnu na pamet kada čujete producenta A.N.D.R. Ova fuzija će vas raspametiti. Pored ovog nesvakidašnjeg spoja, na albumu „pratim se.” našli su se i Andrijini večiti saborci Retrospektiva sa numerom koja potpuno izlazi iz okvira na koje ste navikli od ove pop grupe. Spoj koji verovatno možete da zamislite i mnogi su priželjkivali da čuju, Oli Pop i A.N.D.R.. Svakako će vas iznenaditi u kom smeru su otišli sa ovom zajedničkom numerom. Ovom prilikom će nas A.N.D.R. upoznati sa jednom mladom umetnicom koju nećete prestati da slušate. U Pitanju je Jana Đorđević koja će se po prvi put predstaviti kao Nekonaj na pesmi koja će vam obeležiti kraj leta.

Od danas plešemo uz novi album od deset autentičnih pesama koje nam je pripremio producent i izvodjač A.N.D.R.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *