fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Artan Lili objavio novi singl i spot

U susret premijeri 5 novih singlova spotova, koji će biti objavljivani od 23. do 27. decembra, Artan Lili objavio je prvi spot i singl za pesmu „Maca”. 

23. December 2019

U susret premijeri 5 novih singlova spotova, koji će biti objavljivani od 23. do 27. decembra, Artan Lili objavio je prvi spot i singl za pesmu „Maca”.

U ime početka saradnje grupe Artan Lili i PGP RTS-a, koja podrazumeva objavljivanje prva dva albuma grupe (a potom i trećeg, koji je u nastajanju), osmišljena je kampanja, u kojoj će putem svih platformi medijskog sistema Radio-televizije Srbije premijerno  biti predstavljene nove pesme sa predstojećeg albuma ove grupe.

„I ovog puta smo odlučili da napravimo nešto novo pa smo tako za svih pet novih pesama snimili video spotove i odlučili da ih objavimo u pet dana, svaki dan po jednu pesmu i spot. To baš i nije nešto što se često dešava na našoj sceni pa smo samim tim i još ponosniji na to što smo uradili. Mislim da smo na najbolji način oslikali trenutak u kom se nalazimo i dali mu prepoznatljivi izgled u duhu Artan Lilija. Dosta dugo smo radili nove pesme i publika će sigurno prepoznati savremene tendencije kako u muzičko stilskom izrazu tako i u samoj produkciji pesama koju smo ovoga puta podigli na novi nivo“, za RTS naglašava Bojan Slačala, frontmen grupe Artan Lili.

U emisiji Pop karusel na Prvom programu Radio Beograda, od ponedeljka 16. do petka 20. decembra premijerno su svakog dana jedna po jedna emitovane audio-verzije novih pet pesama. Zatim, od ponedeljka 23. do petka 27. decembra novi spotovi biće premijerno prikazani (svakog dana po jedan) u 9.55 časova na programu Javnog servisa RTS 3, a potom i na internet platformi RTS Planeta, na kablovskom TV kanalu RTS Muzika (svakog dana u podne ), kao i na internet portalu RTS- a.

Pesme će biti objavljivane i na zvaničnim Jutjub kanalima (grupe, PGP RTS-a i Jugoton Croatia recordsa), na ostalim digitalnim platformama (Deezer, Spotify, Google music, Amazon, iTunes, Bandcamp, qobuz…), kao i na zvaničnim nalozima na društvenim mrežama Fejsbuk i Instagram.

Početkom 2020. godine biće priređene i promocije CD izdanja albuma.

Tagovi:

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *