fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Balkanrock Sessions – novo mesto za ljubitelje muzike

Novi serijal online koncerata visokog audio-vizuelnog kvaliteta

30. June 2021

Regionalni muzički portal Balkanrock je u ponedeljak, 5. jula, u 20h na svom Youtube kanalu i streaming platformama pokrenuo Balkanrock Sessions – serijal online koncerata visokog audio-vizuelnog kvaliteta.

Balkanrock već 15 godina, iz dana u dan, izveštava o aktuelnim dešavanjima na muzičkoj sceni, čitaocima približava njihove omiljene muzičare i upoznaje ih s novim imenima. Ipak, za ovu entuzijastičnu ekipu to nije bilo dovoljno. Osetili su potrebu da svoju delatnost prošire, a problem usled nedostatka koncerata u 2020. godini im je dao odgovor i kako. Tako se, jednim hrabrim skokom na za njih neistražen teren, rodio Balkanrock Sessions.

Osmišljen je kao svojstvena kombinacija nastupa uživo i kratkog intervjua, po ugledu na svetske online emisije KEXP, Tiny Desk i Audiotree. Balkanrock Sessions želi da gledaocima pruži kompletan doživljaj toga kako određeni bend izgleda i zvuči na bini, ali i da im otkrije zanimljivosti iz karijere muzičara.

Balkanrock kroz Balkanrock Sessions želi da promoviše autorsko stvaralaštvo u muzici, unapredi i proširi trenutnu ponudu online koncerata u regionu, osnaži mlade bendove, publici obezbedi najbolji mogući užitak i informiše je o rokenrol sceni na ovim prostorima.

Balkanrock Sessions se snima na profesionalnoj opremi, u akustičnom prostoru, a na njemu radi tim sačinjen od stručnih i iskusnih pojedinaca:

  • Mladen Milošević i Milena Gojković – novinari
  • Nemanja Đorđević, Damjan Jovanović, Angelina Kačunković – video i fotografija
  • Stefan Gaćeša i Dejan Sredić – audio
  • Filip Pavlović – dizajn

Balkanrock se, kao medij koji neguje pravovremenost informacija i kritičko mišljenje, već dugi niz godina aktivno zalaže za očuvanje alternativne rok kulture. Balkanrock Sessions otvara nova vrata ovoj redakciji, njihov rad diže na viši nivo i omogućava im da što veći auditorijum upoznaju s izuzetno bogatom muzičkom ponudom regiona.

Tagovi:

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *