fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Bend Ljubičice objavio spot za pesmu Da li roboti se plaše

Pesme sa novog albuma Ljubičica prvo će moći da čuje publika u Beogradu 6. aprila u Domu omladine

21. March 2023

Pančevački bend Ljubičice je objavio drugi studijski album Dok čekamo pad na kome se nalazi osam pesama, na promociji albuma koja je održana 15. marta u Spratu, premijerno je prikazan i spot za jednu od pesama sa albuma – Da li roboti se plaše. Spot je režirao mladi reditelj Nikola Stojanović.

Album je objavljen pod etiketom Krokodil studija iz Pančeva i predstavlja svojevrsnu ličnu kartu ove izdavačke kuće. Vrlo karakterističan zvuk i pristup produkciji, koji se neguje u Pančevu već desetak godina, donosi svoje najsnažnije adute upravo na ovom albumu.

Na realizaciji vodećeg singla sa albuma Da li roboti se plaše braća Stevanović radili su zajedno sa Lukom Racićem i Zoranom Zarubicom iz benda Buč Kesidi, a deo autorskog tima je i producent Milan Bjelica.

Braća, Petar i Vuk Stevanović, kažu da je okosnica za koncept celog albuma bio njihov veliki hit Jedva čekam rat ljudi protiv mašina i da su veoma zadovoljni načiom na koji su se priča i muzika zaokružili u jedinstvenu celinu.

Koncertna promocija počinje odmah, tako da će nove, ali i pesme sa prvog albuma Ljubičica, prvo moći da čuje publika u Beogradu 6. aprila u Domu omladine, a zatim 8. aprila u Pozorištu mladih u Novom Sadu. Gost na oba koncerta biće pijanistkinja Olga Petrović.

Album Dok čekamo pad dostupan je za slušanje na svim digitalnim platformama.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *