fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Čežnja – prvi vokalni duet Ivana Jegdića i tam

Mladi kantautor Ivan Jegdić i pop pevačica tam objavili su svoj prvi zajednički singl

21. February 2021

Ivan Jegdić, mladi kantautor iz Beograda, poslednjih godinu dana je prisutan na muzičkoj mapi regiona singlovima, koji vešto kombinuju ljubavnu, epsku i istorijsku tematiku sa pop muzikom, ali i modernim prizvukom trepa. Autor specifičnog glasa, ovog puta ima novi spot i prvi vokalni duet sa mladom pop pevačicom tam pod imenom Čežnja. Ovaj singl ujedno je i najavni singl debitantskog albuma Ivana Jegdića, čiji je izlazak zakazan za mart 2020. godine i zvaće se Neka čuju me.

Na solo gitari je Stefan Aćimović (bend dram), a na bas deonicama Matija Pešič (Keni Nije Mrtav). Audio inžinjering delo je producenta Save Tomića, a spot predstavlja blagu rekraciju mita o Euridici i Orfeju i rađen je pod rediteljskom palicom Milutina Miloševića, na čelu sa direktorom fotografije Dušanom Bartolovićem.

Ivan je karijeru otpočeo prvim zvaničnim singlom Bolji čovek, a posle samo nekoliko objavljenih singlova, započeo je i koncertnu turneju širom Srbije, koja je prekinuta 6.marta nakon njegovog prvog beogradskog solo koncerta u Božidarcu, usled globalnog lockdown-a, koji je ubrzo usledio.

Tagovi:

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *