fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Čitaj “This modern love” sa Šećernom Pilulom

Knjige jutjubera, kao i knjige o ljubavi su veoma diskutabilna stvar, a u isto vreme literatura za koju nisam preterano zainteresovana. Međutim, Will Darbyshire je jedan od rektih jutjubera koji može savršeno da predstavi emociju. S obzirom na to da se bavi režijom, njegovi videi su kratki filmovi. Samim tim nisam ni očekivala da njegova […]

17. August 2019

Knjige jutjubera, kao i knjige o ljubavi su veoma diskutabilna stvar, a u isto vreme literatura za koju nisam preterano zainteresovana. Međutim, Will Darbyshire je jedan od rektih jutjubera koji može savršeno da predstavi emociju.

S obzirom na to da se bavi režijom, njegovi videi su kratki filmovi. Samim tim nisam ni očekivala da njegova knjiga bude obična i prikaže ljubav na stereotipan način. U kreiranju ove knjige učestvovalo je mnogo ljudi. “This modern love” je skup pisama ljudi iz celog sveta.

Neka od pitanja koja je Will postavio su: šta biste rekli svojoj simpatiji? Koja reč za vas opisuje ljubav? Šta biste rekli osobi koja vas je povredila? Na čemu ste zahvalni svom partneru? Kao odgovor na svako od ovih pitanja stizalo je na hiljade pisama i mejlova koji su na njih odgovarali.

Stranice ove knjige ne prikazuju ružičastu sliku ljubavi, već upravo suprotno – u pitanju su istinite priče stvarnih osoba. Stvarna i iskrena osećanja koja, tokom čitanja ove knjige osetite bolje nego prilikom čitanja bilo kog ljubavnog romana, jer možete da se poistovetite s ovim osobama i pronađete se u njihovim situacijama.

Prilikom čitanja teško je izbeći osećaj da zadirete u nečiju privatnost, ali u isto vreme neka osoba je odlučila da baš vama otvori dušu i kaže vam nešto, što u nekim od slučajeva, nije rekla nikome, pa čak ni osobi kojoj je pismo posvećeno.

Ova knjiga drugačija je od svega što ste čitali i što ćete čitati. Cenite njenu iskrenost i čuvajte njene tajne.

Autorka teksta: Jelena Ostojić

Tagovi:

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *