fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Digitalni kasetofon S03E08 / 10.03.2021. / Dogs in Kavala

Sa momcima iz Dogs in Kavale o BIGZ-u, psima, dvojnicima i novim pesmama

11. March 2021

U poslednjoj epizodi Digitalnog kasetofona na RadioAparatu ugostili smo Sinišu i Srđana iz benda Dogs in Kavala.

Dogs in Kavala je trojac koji čine Srđan Jeremić, Siniša Janjić i Nikola Hajduković. Žanrovski ih najčešće svrstavaju u garažni, psihodelični rok. Debi singl Hvala što postojiš objavili su 2016. godine, naredne godine izašao je njihov debi EP Tri pesme, a 2020. godine predstavili su nam svoj prvi album Zubi. Nedavno su objavili singl Kirbi policija, koji nam je ovog puta bio povod za razgovor.

Sa Sinišom i Srđanom smo premijerno slušali nove još uvek neobjavljene pesme i pričali o BIGZ-u, prostoru u kom su stvarali do sad, festivalima, poslednjoj i vrlo neobičnoj svirci u Kvaki 22 i psima koji su ih napali u Kavali.

Autorke i voditeljke: Marina Zec i Marija Todorović

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *