fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Đoko bend predstavlja novi singl

Singl „Šećer" je poslednji singl pre objavljivanja albuma

18. March 2024

Indie/synthpop bend iz Maribora, Đoko, se nakon dužeg vremena vraća na scenu sa novim singlom, Šećer. 

Bend čine Tilen, Nino, Jure i Luka i za sada su objavili 5 pesama.

„Prva je podstakla ljude da poslušaju i obuku ‘Puli‘. Naš drugi singl odveo je slušaoce do ‘Blok-a 22‘, koji je u septembru 2022 postao pesma nedelje na Valu 202. Poslednje dve pesme ‘4611‘ i ‘Val’ su najavile album. Sada smo na prekretnici, kada ćemo objaviti naš prvi album, koji će izaći krajem aprila. Tokom prošle i ove godine odsvirali smo nekoliko koncerata na domaćem terenu, koji su bili od ključnog značaja za nas”, naveli su iz benda i dodaju da sada imaju i novi singl ‘Šećer‘, koji je poslednji singl pre objavljivanja albuma.

Pesma je premijerno izvedena juče, a momke iz benda posebno inspiriše muzika bendova iz new wavea 80-ih i 90-ih (kao što su The Cure, Talking Heads, Idoli, itd). Zvuk koji je nežan, upotpunjuju melodičnim sintisajzerima, elektronskim bubnjevima, melanholičnim tekstovima i gitarama.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *