fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Erazmus studentska mreža otvara konkurs za volontere

Prijave su otvorene za Beograd, Niš i Novi Sad do 1. februara
25. January 2022.

Erazmus studentska mreža Srbija – otvara konkurs za volontere. Prijava je otvorena ne samo za Beograd, već za sve sekcije odnosno i Niš i Novi Sad. Svaku sekciju čine timovi (poput PR tima, Event tima i Buddy tima) koji zajedničkim radom nastoje da pomognu u integraciji internacionalnih studenata u društvo, kao i da šire svest među mladima o studentskoj mobilnosti u Srbiji.

Ukoliko vas zanima upoznavanje novih kultura, usvajanje novih veština, pisanje projekata i organizovanje događaja u najvećoj studentskoj organizaciji u Evropi, volontiranje u Erazmus studentskoj mreži Srbija pruža ti tu mogućnost.

ESM Srbija vredno radi na promovisanju studentskih mobilnosti u Srbiji, kao i pružanju pomoći stranim studentima na razmeni u Srbiji. Neke od vrednosti koje zastupaju su ekološka održivost, socijalna inkluzija, edukacija mladih i fizičko i psihičko zdravlje mladih. Više o pojedinačnim sekcijama možete pročitati ovde za Beograd, ovde za Novi Sad i ovde za Niš.

Popunite anketu u skladu sa gradom u kom želite da volontirate najkasnije do 01. 02. u 23:59h i postanite deo Erazmus generacije!

Prijavni formular za Erazmus studentsku mrežu Beograd

Prijavni formular za Erazmus studentsku mrežu Niš

Prijavni formular za Erazmus studentsku mrežu Novi Sad

Najnovije iz: Sanduče

Novi BeFemov film: Aktivizam Romkinja

Film prati svedočanstva Tanje Grgić, osnivačice Udruženja uspešnih žena, koja je sama preživela nasilje i posvetila svoj život podršci drugim ženama

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *