fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Fran Vasilić objavio novi EP

„The Very Last Thoughts on Earth" naziv je EP-a na kojem se nalaze Franove četiri nove pesme

1. August 2022

Novi EP mladog hrvatskog muzičara Frana Vasilića objavljen je krajem jula i nosi naziv „The Very Last Thoughts on Earth”, na njemu se nalaze četiri nove pesme, a uz njega je objavljen i spot za pesmu „Maybe” u režiji Roka Crnića iz benda Porto Morto.

Ogromna ambicija Frana Vasilića da autentično izrazi svoje emocije dovela ga je do sadašnjeg položaja. S jedinstvenom sposobnošću da se plasira i poveže sa svojim slušaocima, Vasilićev debitantski album Retrovizor debitirao je na top 100 najboljih alternativnih albuma Apple Musica i sada je premašio 6 miliona streamova samo na Spotifyju. Vasilićeva istinska priroda i očaravajuća ličnost prikupile su verne pratioce sa preko četiri miliona na Tik Toku i preko četiri miliona streamova na njegovom poslednjem izdanju 2021. godine. Uz pohvale poput EARMILK-a, Lyrical Lemonade, Fashionably Early i drugih; Vasilić je spreman da nastavi sa osvajanjem industrije.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *