fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

HALI GALI#1: Noćne more

Noćne more su treća soba koja će da gori u požaru, koji nam Hali Gali ekipa sprema utra od 21h u Dragstoru!

22. February 2019

Noćne more su treća soba koja će da gori u požaru, koji nas sutra od 21h čeka u Dragstoru. Ovde će sve vaše strahove probuditi Limbo Lighting, Genomelectronics, Bleach, Andria, Palms Voice, Nike Eyes, Aaska i Eva Ras.

O njihovim noćnim morama, omiljenoj vožnji u luna parku i nastupu na Hali Galiju popričali smo sa Nike Eyes, Genomelectronics (GEL) i Evom Ras.

Koja je vaša omiljena vožnja u luna parku?

NIKE EYES: Pored piva najbliža zavisi     

Eva Ras: Volim da se vozim u kolima i da udaram u tuđa kola, jer sam bolestan, haha. 

GEL: Ne idemo u luna parkove otkako smo prestali da se drogiramo (svakodnevno). 

https://www.youtube.com/watch?v=6ZWy4W31z1c

Koja je vaša najveća noćna mora?

NIKE EYES: Moja je kad pogledam u ruke da su nekako daleko i kao Kinezi koji sede na nekim kablovima dalekovodima i neki manastir u baš lošem stanju. Maja nema to.   

Eva Ras: Biti zarobljen u svetu punih čudovista. Pomislite na Silent Hill.

GEL: Među najgorim noćnim morama su keva koja zapravo nije keva, nego gadni nepredvidljivi parazit u telu keve, zubi koji jedan za drugim ispadaju u lavabo i sve one more u kojima ste dubinski nezadovoljni sobom i svetom i svesni ste da se to ne razlikuje mnogo od jave.

 

Opišite svoj zvuk i koje noćne more on provocira?

NIKE EYES: To su one sa običnim leptirima koji sleću sa slavine na slavinu i nečijim trudnim sestrama, koje izmiču jedna drugoj stolicu, dok se pored u toj sobi list fikusa peče na roštilju između dva druga lista fikusa na kojima je napisan predgovor za knjigu Sinji galeb   

Eva Ras: Emotivni haos, sadrži misli koje normalan covek obično ne može da podnese.

GEL:Kao da su dvojica majstora došli da vam poprave klimu, a umesto toga su napravili transdimenzionalni sintetički odašiljač koji se koristi u ritualne svrhe i pogađa u srž vašeg bića dobro ili loše, ali svakako organski. Do sad niko nije umro na našem nastupu. 

https://www.youtube.com/watch?v=ouFu4NkCQwI&fbclid=IwAR0eHMxZR9qsQ4gKjPklahj5WJN37VQ0udYn4R4R3O0MSUDuGWUOwVKcq4I

Po čemu se Hali Gali razlikuje (ističe) od drugih koncerata/događaja?

NIKE EYES: Pre svega po tradiciji, a i po imenu se razlikuje takođe.   

Eva Ras: U poređenju sa drugim svirkama na koje sam isao, Hali Gali je potpuno kao Zemlja čuda. Čisto nadrealno… i to je nešto veoma zabavno. Dođite da biste i vi tome svedočili.

GEL:Nema mnogo drugih organizatora koji bi nam prosledili ova vaša pitanja i podržali nas u nameri da odgovorimo na najgori mogući način. Ekipa koja se krije iza ovog certa i gomila ludaka koje su bukirali pravi su primer čuvenog BG psiho-šmeka. S jedne strane nam je drago što ćemo nastupati, a s druge se ne osećamo bezbedno.

 

Kako će izgledati vaš nastup?

NIKE EYES: Kao da smo strejt normalni i okej da smo navežbali.

Eva Ras: Dajem svoju projekciju mentalnih slika besa, tuge, kajanja i slomljenih snova. To je projekcija razocaranosti u svetu i u njemu se cuju disonantni zvukovi, izbalansirane misli i krici.

GEL: Mi inače skidamo jeftine korporativne „uplifting“ teme sa neta i onda im samo stavimo distorziju iz pakla, pa kad su nas pozvali da nastupamo nismo znali šta ćemo. Koja je to ciljna grupa? Kakav nam je appeal? Bruto-neto gross average? Teško ćemo tako. Zato smo rešili da se prepustimo trenutku pa kud nas **** odnese.

https://www.youtube.com/watch?v=sEQen2BCkPE

 

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *