fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Hali Gali#2: Šta se krije u Katakombama?

U drugoj seriji razgovora pred Galop, koji nam Hali Gali ekipa sprema u subotu 9. novembra u Dragstoru, proćaskali smo sa Azzom, Andrejom i Terror Couple.

5. November 2019

U drugoj seriji razgovora pred Galop, koji nam Hali Gali ekipa sprema u subotu 9. novembra u Dragstoru, proćaskali smo sa Azzom, Andrejom i Terror Couple, koji će nastupiti u sobi Katakombe. Pored njih pod svetlima bine i mraku katakombi naći će se Afere i Matej Rusmir.

Koja je vaša omiljena vožnja u luna parku?

Azza: Uglavnom idem na šećernu vunu i kokice.

Andreja: Emocionalni roler koster.

Terror Couple: Volimo potrese i nestabilnosti, iz kojih crpimo svoju neiscrpnu energiju.  Zato je, uprkos tome, što ne verujemo ,da je svet ravna ploča, ili tepsija, naša omiljena vožnja u Luna parku, ona na Takati, ili Takadi, tepsiji iz Luna parka, koja istrese svaku kost tvoga oranizma, koja se bavi najsitnijim delovima anatomije jednog bivstva.  Upravo takvu vožnju spremamo na Hali Galiju.

Šta se krije u katakombama?

Azza:Plašim se da pomislim. Nadam se ne nešto strašno.

Andreja: Istina.

Terror Couple: Mrak je sastavni deo svake katakombe. Šta god na dnu katakombe bilo, sigurno se krije u mraku, a naš cilj je da donesemo malo svetla tamo dole, i poput baterijske lampe,  osvetlimo i učinimo bar malo podnošljivijim. TC nema strah od katakombi, distopija regularnog sveta nas je navikla na katakombe svakodnevnog života. Mi ćemo sići dole i plesati u mraku.

Opišite svoj zvuk u tri reči ?

Azza: Niskobudžetni muzički đubretar.

Andreja: Tvrđi, brži, luđi.

Terror Couple: Distopijsko-futuristička-garaža!

Po čemu će ovaj Hali Gali biti poseban?

Azza: Ne znam, ajde videćemo.

Andreja: Po šarenosti.

Terror Couple: Nama je svako druženje posebno ! A posebno ono u kome se osećamo kao svoj na svome.  Cela priča Hali Galija je i naša priča, zato je poseban, jer je već u startu deo nas i našeg poimanja egzistiranja u današnjem svetu izbledele realnosti.  Biće posaeban i zbog toga što ćemo sresti neke nove i neke stare poznanike.

Koja iznenađenja ste pripremili za ovaj nastup?

Azza: Mislim da će ceo nastup biti jedno veliko iznenađenje, koliko za publiku – toliko i za mene. Pogledajte spot i pokušajte da naslutite.

Andreja: Izvodiću mikstejp, koji izlazi uskoro, u celini sa pratećim vizualima.

Terror Couple: TC nije odsvirao ni jedan isti koncert.  Uvek iznenadimo i sami sebe onim što se dogodi. Zato će iznenađenje biti opšte, i ne verujem da možemo da predvidimo šta smo sve u stanju da uradimo pod svetlima bine i mraku katakombe. Biće vrelog garažnog plesa, obećavamo. Još brže nego na bilo kom našem snimku!

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *