fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Tramvaj broj 1: prvi prestonički tramvaj ✹

Hibrid, etc. i Sara Renar predstavljaju novi spot

Hibrid, etc. u saradnji sa Sarom Renar predstavljaju video spot za pesmu Na pola puta u izdanju sarajevskog label-a „Podmornica”.

15. February 2020

Hibrid, etc. u saradnji sa Sarom Renar predstavljaju video spot za pesmu Na pola puta.

Sa novim singlom, Hibrid, etc. nastavljaju sa muzičkim eksperimentisanjem, objedinjujući ražličite žanrove i uticaje u njima jedinstven zvuk. Ovaj put im je u tome pomogla i hrvatska kantautorka Sara Renar. Pesmom Na Pola Puta najavljen je i istoimeni album koji izlazi 3. marta na kojem će se naći 11 pjesama uz 12 gostiju, a pre-order albuma je dostupan na linku.

Sara Renar hrvatska je kantautorka i pevačica. Njen muzički izraz je alternativan i eksperimentalan uz primese indie i pop muzike i malo elektronike. Svojim live nastupom je prepoznata kao nešto novo na regionalnoj sceni te je u posljednjih par godina imala priliku da gostuje po celom Balkanu, kao i nekim Evropskim gradovima. Dobitnica je mnogih prestižnih nagrada, poput Porin (najbolji album najbolji novi izvođač, najbolja ženska izvedba), Hrvatski Radio (album godine), IMPALA European album of the year nomination, itd.

Produkciju pesme Na Pola Puta potpisuje Dino Aganović, vokal i tekst Sara Renar, gitaru Adanan Salihović, a back vokal Edin Baljić. Pesma je snimana u Studio Podmornica i Studio Old Miklefield.

Video spot je realizovan u saradnji Platforme i digitalnog labela Podmornica. Režiju, kameru i montažu spota potpisuje Tarik Bičo, glavna uloga u video spotu je Darja Badnjević, a ostatak ekipe uključene u realizaciju spota čine Armin Ćosić (kostimografija), Ervin Golubović (asistent kamere).

Sarajevska etiketa Podmornica nakon objavljivanja svoje kompilacije pod nazivom Ispod Površine, te albuma grupe KOSMO i Kviteri, pesmom Na pola puta najavljuje i istoimeni album grupe Hibrid, etc. koji će kao što je ranije pomenuto biti objavljen 03.marta. Podmornica za cilj ima promociju alternativne i eksperimentalne muzike s posebnim fokusom na kreativni rad lokalnih muzičara i bendova.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *