fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Hrvatski trio Seine objavio novi singl Riječ

Seine novom pesmom najavljuje treći dugometražni album Naizust

25. March 2022

Hrvatski trio Seine s novim singlom i videospotom Riječ najavljuje novi, već treći dugometražni album Naizust, koji će izaći 22. 4. 2022. za Moonlee Records i francuski Vox Project.

Spot za pjesmu Riječ inspiriran je mišlju da su reči vrata koja vode jedna do drugih. Tako je radnja spota smeštena u horor-kuću gde se odvijaju fantastični prizori u kojima glume članovi beogradskih bendova KOIKOI, Turisti i Jarboli. Spot je snimljen u Beogradu u produkciji Fikus Filma kao jedan od pobednika na njihovom takmičenju, a režirala ga je pančevačka režiserka Marina Uzelac koja je snimila i sve dosadašnje spotove grupe Seine.

Seine istovremeno već i najavljuju prve promocijske koncerte uz izlazak albuma:

14.5.2022 @ Ljubljana, Gala Hala (SI)

21.5.2022 @ Beograd, Kvaka 22 (RS)

27.5.2022 @ Zagreb, KSET (HR)

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *