fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Laplander izbacio novi singl i spot za pesmu Umoran

Elektro-rok duo Laplander objavio je treći po redu singl i spot za pesmu Umoran

29. October 2021

Elektro-rok duo Laplander izbacio je svoj treći singl pod nazivom „Umoran“, i ovom teško zaoštrenom pesmom ujedno najavljuje i saradnju sa beogradskom izdavačkom kućom „Anderklas“. Singl je ispraćen spotom koji je rešen saturiranom kombinovanom tehnikom, uz tipografski originalan tekst. „Umoran“ je pesma koja i ujeda i umiruje, na tankoj liniji između kancelarijskog posla i animalnog besa.

U kratkim crtama, Laplander je najbolji bend na neo-Balkanu. To je muzička polimerizacija staroslovenskih tradicija sa još neotkrivenim zvucima interneta. Ovaj super duo čine dva etablirana indie izvođača (Azza i Kapale i Niko Nikolić), a uskoro ćete moći da ih čujete i uživo, šta god uživo značilo za nas dogodine.

Kada svet proguta digitalizovani plamen, svi fanovi Laplandera će stati pod jedno drvo. Oni su pisani testament koji potvrđuje – da, Srbi jesu najstariji narod. Pesme Laplandera nas vraćaju u iskonsku čorbu kada su univerzumom plutali Alfasrbijanci, koji su iz naših reptilskih mozgova izvlačili želju za osvajanjem, opstankom i proširenjem laplanderske rase.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *