fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Levoruki duo Buč Kesidi objavio album Euforija

Posle višegodišnjeg iščekivanja, kao i višemesečno tizovanja, levoruki elektro pop rok disko boj bend duo iz Pančeva objavio je drugi album „Euforija".

27. November 2019

Posle višegodišnjeg iščekivanja, kao i višemesečnog tizovanja, levoruki elektro pop rok disko boj bend duo iz Pančeva objavio je drugi album „Euforija”.

Kao autori muzike i tekstova potpisani su (svi) članovi benda, Luka Racić i Zoran Zarubica. Album je sniman u studiju Krokodil, a producent je Milan Bjelica.

Članovi benda Buč Kesidi su pažnju publike privukli kao šarmantni „dobri” momci iz Pančeva, a bend je brojao tri člana. Prvi album „Posesivno-ospulsivni hospul” objavili su 2016. godine.

Novi album najavljen je (hit) singlovima: Nema ljubavi u klubu, Đuskanje ne pomaže i Tiho. Novim numerama i spotovima bend je privukao pažnju znantno šire publike nego ranije i uspeo je da probije granicu između alternative i mejnstrima.

„Euforija” je priča o mladalačko-tinejdžerskim susretima u noćnom životu, ranjivim trenucima, iščekivanju, razočaranju, alkoholu, seksu i njihovim posledicama. Iako prati istu tematiku album možemo podeliti na Lukine i Zoranove pesme. Ovim albumom bend je napravio veliki muzički skok i pokazao da je spreman na proračunat rizik, a velikim koncertom u Domu omladine Beograda u Amerikani Luka i Zoran najavljuju i novi stil nastupa, koji će biti unapred izrežirani. Do koncerta slušamo “Euforiju”.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *