fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Ljubičice objavile novu pesmu

„Možda je vreme" za novi letnji hit?

6. July 2022

Nakon izuzetno uspešnog povratničkog singla „Opet”, pančevačke Ljubičice objavljuju novi letnji hit singl pod nazivom „Možda je vreme”. Ovaj muzičko-plesno-audiovizuelni afrodizijak ujedno je i poslednji singl pred izlazak dugo očekivanog drugog studijskog albuma benda.

I na novoj pesmi Ljubičice nastavljaju sa senzualnim zvukom i sada je već prilično jasno kakvo izdanje nas očekuje na jesen. Prepoznatljiv i tvrd svirački gruv, kombinovan sa sintisajzerom i ritam mašinom postao je zaštitni znak braće Stevanović. Pored standardne ekipe sa kojom rade Vuk i Petar – producenta Milana Bjelice i muzičara Petra Pupića – na ovoj pesmi oko teksta pomogli su Luka Racić i Zoran Zarubica iz benda Buč Kesidi. Svima je sada jasno da su se ovim singlom Ljubičice i definitivno vratile na scenu.

„Bili smo jako nestrpljivi da podelimo još nešto sa dolazećeg albuma, a ova pesma nam se učinila tako letnjom, da prosto nismo mogli da čekamo jesen. Kada je stigao i spot, znali smo da je ovo definitivno stvar koja će nam obeležiti leto i povratak na scenu,” kaže Vuk iz benda Ljubičice.

„Super smo se zezali dok je pesma nastajala i mislim da je ta atmosfera džemovanja sačuvana i da se dobra energija prenela do finalne verzije. Bjelica je uradio odličan posao i mislim da je ovo najbolji zvuk koji smo imali do sada!” naglašava Petar.

Idejno rešenje spota delo je Rastka Ilića, koji je poznat i kao treća Ljubičica, a cela ideja relizovana je u novosadskom studiju Zebra uz pomoć rediteljke Mie Mlinarević i sjajne prateće ekipe. Zvezda spota, glumica, koreografkinja i plesačica, Aleksandra Arizanović, koju poznajemo pre svega iz sveta pozorišta („Vrpca” u produkciji UBUS-a, „Fleke” u režiji Juga Đorđevića, „Crna ovca” u režiji Snežane Trišić i mnoge druge), osmislila je i izvela koreografiju.

Pesma „Možda je vreme” dostupna je na svim digitalnim platformama: https://distrokid.com/hyperfollow/ljubiice/moda-je-vreme, a spot pogledajte na zvaničnom YT kanalu benda.

Prvi singl „Opet” objavljen je krajem aprila, spot je režirala Marina Uzelac: https://www.youtube.com/watch?v=i1QJ63QXxO8

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *