fbpx
ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji ✹ ANTENA NOVA EPIZODA: Borosane - Simbol radnica u Jugoslaviji

Lorens novim singlom i spotom najavljuje debitantski EP

Iva Mišović poznatija kao Lorens, vraća se sa novim singlom i spotom „Just Because“, sa svog predstojećeg debitantskog EP-ja.

15. May 2020

Iva Mišović poznatija kao Lorens, vraća se sa novim singlom i spotom „Just Because“, sa svog debitantskog EP-ja, koji možemo da očekujemo na proleće 2020. godine. Spot je režirala Hani Domazet.

Nakon što je već pokazala svoju mogućnost promenljivosti kada je produkcija u pitanju, specifični zvuk i boja glasa u ovom singlu se posebno izdvajaju.

„Just Because“ je pesma ekstremnih kontrasta, reč je o usponima i padovima jednog odnosa , o ne puštanju osobe iz vašeg života i o poverenju. O snazi i slabosti, a one su srž svakog odnosa, i iz toga rastu strahovi ybog kojih se ljubav dovodi u pitanje. Ukratko, ova numera nam predstavlja jednu neodoljivu vrtešku osećanja.

Ova snažna osećanja ogledaju se u produkciji koju je sama radila mlada muzičarka, ona nam nudi sferu emocija u numeri, od suzdržanih do energičnih. Napetost koja prati pesmu od početka se razvija u refrenu koji ponajviše zvuči kao neka himna.

Svi fanovi Kelela, Billie Eilish, ili Kalesei Lu u Lorens će pronaći uzbuljivog umetnika u usponu.

Rediteljka Hani Domazet ovim povodom kaće da je prvo što joj je palo na pamet bila snažna slika onoga što može dovesti mladu ženu u stanje da preispituje ljubav.

„Sama priroda odnosa me je dovela do pitanja kakav je položaj devojaka na Balkanu. Predodređeni put koji postoji kao i pitanja i barijere neophodne za to da postanete žena. Dramaturgija video snimka došla je prirodno – nevidljiva sila zbog koje devojka preispituje sebe. Kao i neopisiva želja za i nagon za bekstvom od ove moći. To nije lak zadatak ali ona mora pronaći snagu u sebi da se ponovo rodi i nastavi dalje. Da nauči da na prošlost gleda kao na lekciju i da bude u stanju da od nje napravi umetnost,” ističe Domazet.

Preporučeni tekstovi

Pratite nas na:

0 Comments

Submit a Comment

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *